Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7963 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by SPESİFİK Yazıyı Oku
    anlıyorum seni temel analize daha çok değer veriyorsun.ama anlattıklarındanda anlaman lazım ki temeli iyi olsada bazı zamanlar herşey istenildiği yönde gitmiyor.İşte asıl meselede burda zaten.teknik analiz yanıltmaz yanılmanı önler nasılmı sadece grafikleri iyi okumayı bildikten sonra.
    Ben aslında teknikciyim cuma günü açtım kochol haftalık grafiğini son bar doj oluşumu gördüm haftalık ta hacım güzel bilanço güzel ama gel gelelim yabancı niye ısrarla bu kadar satıyor buna anlam veremedim ki bistin genelinde bu durum söz konusu

2.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Ben aslında teknikciyim cuma günü açtım kochol haftalık grafiğini son bar doj oluşumu gördüm haftalık ta hacım güzel bilanço güzel ama gel gelelim yabancı niye ısrarla bu kadar satıyor buna anlam veremedim ki bistin genelinde bu durum söz konusu
    aslında bu sorunun cevabı çok basit.yabancı teknik işlerde bizlerden çok daha bilinçli hareket ediyor.Aşağı yönde bir trend oluşumunu farkettiğinde yani teknikten gidişatı gördüğünden durumu satışla değerlendiriyor.Yarın bir gün yön dönersede bu sefer alış yönünde karar kılıyor.yani herşey trendlerin yapısına bağlı olarak gelişiyor.Bazen dolardaki şişirmeler bile aşağı harekete bir neden olması için yapılıyor.Atıyorum dolar 6.84 den onca zaman dururken biranda 7.40 seviyelerine doğru hareketlendirilmeside bir sebeptir.bir sebep yoksa hisseleri bile ya devre kesici ile durdurarak ya brüt takasa alarak yada açığa satışa yasak hale getirerek önleyebiliyorlar.yani endeksi düşürmek için bir sebep lazımdı o sebepte dolar oldu.dolar kesilince akdeniz oldu covid 19 oldu.trend sonlanana kadar bu haberler bu gelişmeler bitmez.dikkat edin trend sonlandımı biranda olumlu haberler piyasaya pompalanır dolar düşer ve piyasa biranda alıcılı duruma geçer.Ben bunların hepsini trend oluşumlarına bağlıyorum.

Alıntı Originally Posted by SPESİFİK Yazıyı Oku
    aslında bu sorunun cevabı çok basit.yabancı teknik işlerde bizlerden çok daha bilinçli hareket ediyor.Aşağı yönde bir trend oluşumunu farkettiğinde yani teknikten gidişatı gördüğünden durumu satışla değerlendiriyor.Yarın bir gün yön dönersede bu sefer alış yönünde karar kılıyor.yani herşey trendlerin yapısına bağlı olarak gelişiyor.Bazen dolardaki şişirmeler bile aşağı harekete bir neden olması için yapılıyor.Atıyorum dolar 6.84 den onca zaman dururken biranda 7.40 seviyelerine doğru hareketlendirilmeside bir sebeptir.bir sebep yoksa hisseleri ya devre kesici ile durdurarak yada brüt takasa yada açığa satışa yasak hale getirerek önleyebiliyorlar.yani endeksi düşürmek için bir sebep lazımdı o sebepte dolar oldu.dolar kesilince akdeniz oldu covid 19 oldu.trend sonlanana kadar bu haberler bu gelişmeler bitmez.dikkat edin trend sonlandımı birandaolumlu haberler piyasaya pompalanır dolar düşer ve piyasa biranda alıcılı duruma geçer.Ben bunların hepsini trend oluşumlarına bağlıyorum.
    30 senedir yurt disinda yasiyorum, yabanci teknik islerde bilincli filan degil.

Sadece elinde cok guclu yazilimlar var, duzeni tezgahi kuruyor.

1999 dan beri Hisse net uyesiyim, ogrendigim o dur ki, bizim milletin yolunu bi acsalar, AB'ye uyelik gibi.

Ilk senede, sadece borsadan 50.000 dolar milyonerimiz olur.

Kimse de eline su dokemez.

Yasayip gormek lazim.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    30 senedir yurt disinda yasiyorum, yabanci teknik islerde bilincli filan degil.

Sadece elinde cok guclu yazilimlar var, duzeni tezgahi kuruyor.

1999 dan beri Hisse net uyesiyim, ogrendigim o dur ki, bizim milletin yolunu bi acsalar, AB'ye uyelik gibi.

Ilk senede, sadece borsadan 50.000 dolar milyonerimiz olur.

Kimse de eline su dokemez.Yasayip gormek lazim.
    Sığacıkta 1 ay önce bir daire kiralamıştım.
    Sahibi 40 yıl Almanya'da yaşamış..(1.150 EUR emekli maaşı alan biri..)
    Sıkı Tayyipçi, geceleri kahve içip sohbet ettiğmzde, Almanya ne vermiş bu hanıma diye düşünmeden edemedim!!!
    Hiç bir şey.. Boş sohbetlerine, gerilen muhabbetlerine, aptalca yorumlarına sessizce katlandık..
    40 sene değil 400 sene kalsa ne değişir ki??

Almanya veya Fransaya İşçi olarak gidenlerin hali/durumu/eğitimi..MAlum ortada..
    2. veya 3.nsilde bazı farklar var O da %0.01 falandır,belki Yazık..

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Sığacıkta 1 ay önce bir daire kiralamıştım.
    Sahibi 40 yıl Almanya'da yaşamış..(1.150 EUR emekli maaşı alan biri..)
    Sıkı Tayyipçi, geceleri kahve içip sohbet ettiğmzde, Almanya ne vermiş bu hanıma diye düşünmeden edemedim!!!
    Hiç bir şey.. Boş sohbetlerine, gerilen muhabbetlerine, aptalca yorumlarına sessizce katlandık..
    40 sene değil 400 sene kalsa ne değişir ki??
    Ben icerde yetisen genclerimizi kas'tettim.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •