Sayfa 775/1001 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,193 - 6,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

https://www.youtube.com/watch?v=VTuU0-561ig&t=5s

ABD Trump yönetiminin Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Türkiye - ABD ilişkilerinin tüm detaylarını ilk kez açıkladı.
    Mutlaka izlenmeli.

Dış basında Rusya'nın Montrö'yü delerek boğazdan gizlice denizaltı geçirdiği yazılıp çiziliyor.

Twitter dan alıntı.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yok vu farklı bu rakam sadece almanyada Türkiyeyw gelip dönen gurbetçiler plaj köy düğün dernek cenaE serken covidi de yanlarında taşımışlar almanyaya
    Bu hafta İstanbul da hastane işlerim vardı,gerek yaşadığım ilçede gerekse otobandaki benzinliklerde bir tane maske takan gurbetçi görmedim,dediğiniz gibi düğün-dernek gırla...aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek...

4. sanirim almanyada maske vs mecburiyeti yok.

benimde almanyadan turkiyeye gelen yakinlarim sanki hic covid diye birsey yokmus gibi yasiyor instagramda goruyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    olayları basit bir bicimde ozetlemisler.

gayet güzel tespitleri olan bir makale (burdakilerin bilmedigi ekstra bir durum yok gerci)
    7.37 den dolar alsak enayi derler mi çevreden ? MB toplantısı da var 20 sinde ne dersiniz?

6. Aynen Gorev harici yesil pasaporta da musade yok . alinan kararlar sonrasinda zaten avrupada ikamet yada vatandaslik olmadigi surece giris icin izin verilmiyordu ama bu sadece TC vatandaslari icin degil butun dunya ulkeleri icin gecerli . sanirim simdi birde giris icin son 48 saatte prc yaptirmak mecburi hale getirilmis

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yeşikil pasaporta bile izin vermşyorlar diye duydum karar kesin mi açıklandımı
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yok vu farklı bu rakam sadece almanyada Türkiyeyw gelip dönen gurbetçiler plaj köy düğün dernek cenaE serken covidi de yanlarında taşımışlar almanyaya
    Vaka sayilarina il il baktigimizda zaten Gurbetcilerin yaz tatili icin geldigi sehirlerde buyuk artislar var . 20 gundur Antalya'dayim yollarda sokaklarda maske kullanimi yok . plajlarda zaten hic yok . migros gibi bir markette calisanlarinda bile maske ve kask kullanimi yok.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Vaka sayilarina il il baktigimizda zaten Gurbetcilerin yaz tatili icin geldigi sehirlerde buyuk artislar var . 20 gundur Antalya'dayim yollarda sokaklarda maske kullanimi yok . plajlarda zaten hic yok . migros gibi bir markette calisanlarinda bile maske ve kask kullanimi yok.
    O zaman TR'nin GER'e kapiyi kapamasi lazim.
    Buradan gurbetcilerin vakalari TR'e tasidigi anlami cikiyor.
    Bu ayni zamanda GER'in vaka sayilarinin yanlis oldugu anlamida cikar.
    Nasil istersek oraya cikarabiliriz sonuclari.

Sayfa 775/1001 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •