Arz dan 4 hesapla almıştım, sonra %100 ve civarı karda vedalaştım, ara ara girip çıktım bu hisseye ama yaptığım 6 işlemin 4ünden ufak zararlarla çıktım. Tekrar gireceğim ama arz fiyatının altında ;)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arz dan 4 hesapla almıştım, sonra %100 ve civarı karda vedalaştım, ara ara girip çıktım bu hisseye ama yaptığım 6 işlemin 4ünden ufak zararlarla çıktım. Tekrar gireceğim ama arz fiyatının altında ;)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yeni arz fade geliyor
alamayan buraya gelir
Bedelli açıklaması gelirse 10 oluruz rahat olun ytd
TARAMA kesinlikle al sat tut tavsiyesi değilidir
5/21 20/50 yuksrıkessenler macd yukarıkesenlr
bandicam 2020 08 18 08 27 53 830
Küfür ettim diye bana 1 ay ceza vermişlerdi. Ama küfür ettiğim mesajdan günler geçtikten sonra ceza verdiler. Asıl ceza sebebim küfür bahane olup attığım son mesajda: Bayrk alana kadar RTALB alın diye tavsiyede bulunmamdır. O zaman RTALB 31 TL, Bayrk 7,20 TL idi. Bu arada sizce de Bayrk Yöneticileri küfrü haketmiyorlar mı? Kapanış:6,49 TL
Bayrak hissesinin halka açılmasına izin veren Spk yetkilileri,Metro Yatırım ve patron Turgut Bayrak hepinizin Allah belasını versin.Ben küçük yatırımcı olarak hayatımda böyle eziyet görmedim.
Cefaks bile uğramıyor bu mahalleye.Şu kağıda yön veren ***ler 2 ayı aşkın bizi mahkum ettiniz.Atın 7 üzerine de ******olup gidelim.YTD
Tek fiyat 3 aylık brüt cezadan daha etkilidir
Yer İmleri