-
2019 2. Çeyrek 9 milyon kar açıklamış. 2019 6 aylık 16 milyon kar olmuş. Benim beklentim, ihracat rakamlarını artırdığını ve TAM KAPASİTE çalıştığını(patron söylemişti) düşündüğümden 2. Çeyrek karı 25 ile 40 milyon arası olur.
6 aylık karıda 45 60 milyon arası olabilir. Tabi inşallah beklentimizin üzerinde açıklarda terste kalanların yüzü güler🙏
-
Atlar son duzluğe gırdimi...?
-
bilançoyu görmekle satmak arasında kaldım ama bilancoyu bekliycem galiba, iyi de bir kar bekliyorum şirket dalavere yapmazsa 60a yakın. bakalım hakkımızda hayırlısı
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Tahmin ettiğimiz gibi önce. Vergi dairesi bilanço geldi. Haydi sat sat sat
Vergi dairesi bilançosunu önce gönderdi ki baskılansın. 5 milyon zarar var. 3 aylıkta da önce vergi dairesine zarar açıkladı sonra spk bilançosunda kar vardı.
Detaylara da sonra bakarız
Saygılar
-

Originally Posted by
Baybo Bey
Vergi dairesi bilançosunu önce gönderdi ki baskılansın. 5 milyon zarar var. 3 aylıkta da önce vergi dairesine zarar açıkladı sonra spk bilançosunda kar vardı.
Detaylara da sonra bakarız
Saygılar
İlk 3 ayda zarar neydi hatirliyormusunuz
VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Vergi dairesi beyannamesini şu an göndermesinin amacı nedir yahu ne gerek var zaten bugün son gün bilanço için birazdan bilanço gelecek.
-
ilk 3 aylıkta zarar 9 du galiba, şimdi 5 olmuş, olumlu. karda 45 üzeri gelir sanki
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
]
VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri