-

Originally Posted by
Kurt73
Açıklama Ayasofya'da Cuma namazı sonrası sanırım.
İç ve diş siyasette de önemli açıklamalar nedense aynı gün aynı yerde son zamanlarda.
Az önce güzel bir yorum okudum, MB nın rezervlerinin bitik halde olmasının ardından güzel bir hikaye yazmak gerekiyor idi diye.
Bu vatanın evladıyız, Ülkemiz için iyi olan ne varsa sonuna kadar destekleriz elbet.
20 milyar dolar sanırım enerji için yurtdişina giden para.
Ne kotarsak oradan iyidir elbet.
Dolar bile anlık 7,21 vurdu , 7,30 tekrar.
Dolar bile inanmıyor
-

Originally Posted by
TeTRa
Dışişleri Bakanı dün Venezuella daydı hatırladığım, bunların petrol/gaz çıkarma tecrübesi var.
Müjdenin bununla bağlantısı olur mu, olur.
Enerjide işbirliği ile, artık nerede bulunduysa bunlarla düşük maliyetle çıkarma,
Üstüne tarım ürünleri (herifler aç aç...!) ile ihracatla pazarı da alıp, "derenin taşıyla derenin kuşunu vuracaz" denir mi?

Adamlar kendi gazını, petrolünün çıkaramıyor sana ne hayrı dokunur ki ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
Doğalgaz bulduk zengin olduk
Hhüüüüloooooğğğğ
-
Bakalım bugun bulunan petrol işi ne zaman unutulacak.
-

Originally Posted by
emregunes
Sayın JAS da yazdı yukarda. Tek kontrat ile başlar ve buradaki arkadaşları izlersen daha sağlıklı iş yapabilirsin. Hem öğrenirsin denile yanıla. Burada twitter dan farklı olarak temiz insanlar vardır. Poz paylaşımları da gerçektir.
Hisse ayağında işlem yapıyordum Twitter gruplarına hiç bulasmadim bulasmamda malesef art niyetli kimseler çok burası çok daha seviyeli düzgün uzun zamandır da takip ediyorum burayı zaten .
-

Originally Posted by
soros74
Doğalgaz bulduk zengin olduk
Hhüüüüloooooğğğğ
😂😂😂
Cebim kabardı ne oluyor lan dedim bir baktımki para
😂😂😂😂😂
-

Originally Posted by
emregunes
Dolar bile anlık 7,21 vurdu , 7,30 tekrar.
Dolar bile inanmıyor

7,40 üstünde son çikiş dalgasını tamamlayip, tahminim 7,50 civari ve az üstü.
Senelerce o göreceği TEPE yi bir daha görmediğinde bankalardaki 220-230 milyar dolarlik döviz hesabı sahiplerinin psikolojisini merak ediyorum. Balli kazanç, hem kendi artiyor hemde faiz aliniyor.
-
cuma günki müjde bence artan araç fiyatlarının düşürülmesiyle ilgili olabilir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri