Sayfa 323/996 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Viop - XXIII

1. 450 milyar dolar dış borç var. Önce ona gider rezerv.

Borcu hep unutuyoruz.

G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

2. Gıda ve perakende , sanayi , enerji , o bu şu

Vesaire vesaire

Ve sonunda bankalar

Gibi bir sıralama varsa senetlerde .

Biz Laguna yi kaybederiz valla

.

3. boşverin iş olacağına varır lyon bayern maçı başladı.

biraz kafa dağıtın.

4.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Cuma gunu vereceği mujde istifa etmek ise bu yorum olur
    Yoksa daha ne 7.50 ler 8.50 ler gider boyle...
    Millet 7 li rakkamlara alıştı, 7 altına indiğinde ucuz gelir. Altıncı Ayşe teyze, bakkal basri abi, simitci hasan, kahveci kerem amca dollar alır ve bankalardaki döviz hesabi 300-350 milyara ulaşır. o sebepten ötürü 7 altına bu saatten sonra düşmemeli
    Hamdım Piştim Yandım

5. Eksen kayması ve müjde bir cümlede ise ayrıca yetkili bir ağızdan olmasada petrol veya doğal gaz rezervleri bulma dedikodusu bana net enerji ithalatçısı durumundan net ihracatçı olacağız düşüncesini çağrıştırır ama gel gör ki bu ülkenin akı Kara karasi ak oluyor duruma göre.
    Bizim piyasada işlem yapan başarılı olan traderi yatırımcısı Avrupa'da ABD de olsa altın çocuk olur deha olur..

6. Cinle swap anlasmasi 1.secenegimiz bence.eksen kaymasi olsa olsa bu olur
    Twitter: @metalurjist_88

7. Bi de çok yüklü tup aldım iyi mi hortumu totomuza taktik uçuyoruz ********im. Bi de tombul efes aldıydm o da kalkarsa herkese benden tombul...
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İyi değerlendirmek lazım, sıkı sıkı sarıl lönklerine şu iki gün parayı katlarsın, borsada her zaman büüüle olaylar nadir görülüyo, robdöşamrımı çıkartmasaydım haberden önce, haberden sonra hiç çıkartmazdım, kacırdık fıstık gibi poz.u
    Cuma namazına müteakip parasayma makinası lazım olucak sana
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Kurt73 Yazıyı Oku
    7,40 üstünde son çikiş dalgasını tamamlayip, tahminim 7,50 civari ve az üstü.
    Senelerce o göreceği TEPE yi bir daha görmediğinde bankalardaki 220-230 milyar dolarlik döviz hesabı sahiplerinin psikolojisini merak ediyorum. Balli kazanç, hem kendi artiyor hemde faiz aliniyor.
    bizde bu enflasyon oldukça ne 8'de durur ne 9'da ne 10'da... öyle 220'de 230'da kalmaz o hesaplar; daha da artar...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 323/996 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •