Sayfa 594/630 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by justdealer Yazıyı Oku
    şirket yaptıgı iş itibarı ile kötü değil, bilakis oldukça begendigim bir şirketti ilk başlarda. ancak sonra gördüm ki, kötü yönetim, beceriksiz teknik ekip yüzünden teiaş tan yüklü geri mal iadesi aldı. ve bir daha teiaş tan ihale de alamadı. son bir kaç yıldır bu iadenin sıkıntısı şirkete büyük yük oldugunu biliyorum. umarım bundan sonra güzel işler yapıp, hisse fiyatlaması hak ettiği yerlere ulaşır da yatırımcısının yüzünü güldürür.
    özel mesaj kutunuza bakabilir misiniz sn. justdealer

2. bu tahta gerçekten züğürtlerin elinde...

3. bugün konsolide bilanço açıklayacak. zarar gelebilir konsolide. borçluluk durumu önemli olacak.

4. faaliyet karını 8 kat arttırmış şirketin tahtasında hala satıcı var. burdan sesleniyorum. çekin satışlarınızı kağıt gitsin. pişman olursunuz

5. bilanço gelmiş. borcu borçla çevirmişler. faiz oranlarını %17,80 den %12,90 a yapılandırmışlar. bu yapılandırmalardan dolayı ciddi finansman gideri yazılmış. uzun vadeli banka kredisi 30 milyondan 40 milyona çıkmış. borçlarda ben düşme bekliyordum halbuki. faiz oranını düşürmeleri ve uzun vadeli olması avantaj. Esas faaliyet karı -1,3 milyondan artı 11,8 milyona çıkmış. bu çok önemli. genel yönetim giderlerini ve pazarlama giderlerini düşürmüşler biraz. herhalde bu dönem şirketin halka açık olduğu akıllarına geldide har vurup harman savurmada biraz temkinli davranmışlar. cirodaki artış gayet iyi. bu dönem yazılan finansman gideri tek seferlik. ortalama geçen dönem kadar yazılsaydı ( geçen dönem 2.522.000 TL ) 9 milyon civarı kar yazacaktı bilanço. yıl sonu karlılık beklentim 7 milyon civarı. önümüzdeki yıl karlılık beklentim sermayesi kadar kar. belki ütopik gelebilir ama bu potansiyel var firmada. yeterki yönetim biraz daha şeffaf ve dürüst olsun firmaya sahip çıksın ve paylaşmak istesin. ben bilançoyu beğendim. ytd.

6. Yine tipik bir borsa klasiği.. Kâr açıklayan şirketin hissesini spek aşağıya basmış
    zarar ziyan içindeki şirketler tavan gidiyor... hiç şaşırmadım
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

7. [IMG][/IMG]

RSI günlükte başım dik diyor
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

8. yağlı akım transformatörleri ve endüktif voltaj transformatörleri,

kapasitif voltaj transformatörleri ve iç ve dış mekan tipi epoxy reçine akım ve

voltaj transformatörleri gibi Enstrüman Transformatörleri; düşük voltaj güç kapasitörleri

dahil Güç Kapasitörleri, ve merkez kesme, motorlu veya manüel işletme seçenekleri

dahil 245 kilovolta (KV) kadar ayırma şalterleri dahil olmak üzere 96 ülkeye ihracat

yapan bir şirketin hissesinin buralarda sürünmesi ayrıca ilginç bir durum.

Sayfa 594/630 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •