ben enerji bakanının mağduru oldum.
adam cumhurbaşkanın açıklamasını merakla bekliyorum dedi.
heyecanla demesi ilazımdı.
ya Türkçede sorun var. çünküm küriyositi demiş röytarsa göre .
ya da çarşamba günü onun da haberi yoktu.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ekim'de kredi ödemeleri başlayacak nakite sıkışan kaldıysa hesapta ne var yok satar yer ödeme yapacak yapar züğürtler çeker yer Gücük hezimeti formasyonu göreceğiz.
Botaş'ın eski müdürü tv de söyledi... Ne Rusya'nın, ne de Çin'in denizde ki hiçbir gaz platformu 500m den fazla derinlikten çıkarmıyormuş. Öyle bir teknolojileride yok dedi. Sanırım sadece USA'de var...
Biz de her zaman ki gibi rusya ve çin'de dahi olmayan bir teknoloji ile İLK platformumuzu kurup, 2km derinlikten çatır çatır gazı çıkartıp tüm dünyayı hasetlikten çatlatacağız. Herkes bizi konuşacak, herkes bizi kıskanacakkkkkkkk... Merkel, şimdiden kıskanmaya başlasın bence...
Beş babayit açıklandığında 3 gün öncesinde bu şekilde olmusdu daha dün gibi aklımda açıklamanın olduğu gün sabahdan mali bırakacaksın öğrettiler [emoji16][emoji16]
Redmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben olsam 2 trilyon metreküp açıklardim. Dolar 7 yi görurdü. Borsa uçar dolar satmak için birbirini ezerdi. Yok abi bunlar işi bilmiyor. 300 milyar metreküp kalitesinden emin değiller muhtemelen çıkmayacak.
Yer İmleri