Sayfa 559/996 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 4,465 - 4,472 arası.

Konu: Viop - XXIII

1. Millet bankadan kredi çekip borsaya geldi paraları pul oldu.

Dövizci genelde repo, vadeli, döviz, emlak arasında geziniyor. Borsa riskli ve likidite garantisi olmayan bir yer dövizci borsaya gelmez.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    borsa kapandı dolar 7,30 olmuş...
    bugünkü düşüşe rağmen bankaların hepsi ve endekslerde günlük macd hala al yönüne kırılmış bi vaziyette.
    yani manipülasyoncuları allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

3. Bugün bir analist vadeli dövizde almak isterken likidite var, satmaya gelince karşılayan yok o yüzden piyasa büyümüyor dedi.
    Piyasa yapıcılar %10 teminat koymak istemiyormuş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Millet bankadan kredi çekip borsaya geldi paraları pul oldu.

Dövizci genelde repo, vadeli, döviz, emlak arasında geziniyor. Borsa riskli ve likidite garantisi olmayan bir yer dövizci borsaya gelmez.
    bugünü gören borsaya girmek için artık 40 kere düşünür.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    borsa kapandı dolar 7,30 olmuş...
    bugünkü düşüşe rağmen bankaların hepsi ve endekslerde günlük macd hala al yönüne kırılmış bi vaziyette.
    yani manipülasyoncuları allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...
    Mb nşn kapanıştan sonra sıp pşyasada doalr satıp 3-4 kademe aşağı çekmesinin mantıpı nedir veya müjde öncesi ucuza solae dapıtım müjde sonrası 18 kuruş çıkmasını seyretmesi ne kadar mantıklı
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    124.700 gün içi en düşük rakam ile

Göt baş dağıldı ön görü gerçekleşti diyorum
    Eminmisin abi, tam dağılmadı sanki gaz kacırdı gibime geliyor, yine de sen en iyisini bilirsin tabii
    bakalım belki ptesi kallavi zopa gelirse o zaman döt bas dağıldı deriz, güvenemiyorum herif halen 100 kaplan gücünde gibi duruy
    Hamdım Piştim Yandım

7. PETKM de bu hafta kilitleme yapmışlar. Ziraat, Vakıf, Osmanlı alıcı. Muhtemelen emeklilik fonları vs.

İş yatırım bu hafta 3 milyon lot 1,42 den satmış, mutlaka karşı bacağı vardır.

8. Burada önemli olan;

Ülkenin Cumhurbaşkanının çok önemli bir haber verdiğini söyleyerek müjdelediği konuşmanın daha yarısına gelmeden doların 7,20 den 7,32 ye çıkması Borsanın da +%1 den - %1,5 a gelmesiydi.

Ben olsam şapkamı önüme alır düşünürdüm.

Gerçi konuşurken bile bana tam güven vererek konuşmadı. Tedirgin bir ifade sezdim ben.

Sayfa 559/996 İlkİlk ... 59459509549557558559560561569609659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •