Arama sonucu : 7963 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ben tarafsızım abey 1215 maliyetli 6 gündür tutuyordum 1290 reverse oldum onu da 1260 kapattım tepki gelir diye tertemiz spotta da bi %30 mal sattım %70 spotta malim kaldı dayanamadım Tüpraş da aldim biraz akşam pazarından yani aslında hep longum short sadece hedge için bende. Short açınca toplam hisse büyüklüğümü hiç asmiyorum eğer ben piyasadan daha iyi hisseler secmissem zaten düşüşleri de karla kapatmam gerekiyor mantıken. Ha öyle olmayıp günde 50 100 iblise kaptırdığım da çok oluyor ama olsun iblis bu onu da alacak mecbur arada
     Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Teşekkürler dayıcım

Löngler açısından kapanış iyi değil shortları açısından güzel kapanış

Short devam ( cüzi poz ile ) Gömüşe şır şıra diyorum bende
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. 6 gün gayet uzun , sabır ve disiplin gerektiren bir süre. Tebrikler
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben tarafsızım abey 1215 maliyetli 6 gündür tutuyordum 1290 reverse oldum onu da 1260 kapattım tepki gelir diye tertemiz spotta da bi %30 mal sattım %70 spotta malim kaldı dayanamadım Tüpraş da aldim biraz akşam pazarından yani aslında hep longum short sadece hedge için bende. Short açınca toplam hisse büyüklüğümü hiç asmiyorum eğer ben piyasadan daha iyi hisseler secmissem zaten düşüşleri de karla kapatmam gerekiyor mantıken. Ha öyle olmayıp günde 50 100 iblise kaptırdığım da çok oluyor ama olsun iblis bu onu da alacak mecbur arada

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    MI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •