Sayfa 410/650 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1. Rüçhanlar ne zamana kadar satılabilir mesela 1 hafta sonra satabilir miyim? Ayrıca bedelliye son gün katılabilir miyim. Teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kentin rüçhan pazarı bence, ne Megapa ne DZGYOya nede bir başka hisseye benzer şekilde gelişecek.
    Bildiğiniz gibi, rüçhanlar; 22 Eylüle kadar (30 gün) süresi içerisinde satılabilir, alınabilir, eski Kente yönelinebilir.
    Kent ortaklığına devam mı, tamam mı; karar sizin.

Kentin fiili dolaşımdaki senet sayısı miktar olarak artacak ama daha az parayla KentE satın alınabilecek.
    Çünkü, KentE'nin fiyatındaki günlük değişim oranı, KentR'den farklı olarak +-%10 u geçemeyecek.

Ben şahsen sıfır maliyette olduğum için (fiili dolaşımdaki senet sayısını da düşünerek) makul bir hedef fiyat belirleyip 30 gün boyunca bu hedefe göre hareket edeceğim.
    Sağlıcakla kalın.Kazancınız bereketli ve gönlünüzce olsun.
    YTD.

3. Herkese merhaba,
    Bir süredir bu sayfayı ve yazılanları izliyorum. Aklımda kaldığı kadarıyla SASA ve GOKAY35, sizlere çok teşekkür ederim öncelikle. Gerçekten bir sürü bilgi edindim sayenizde. Unuttuğum kişilerden çok özür diliyorum. Malum, bir sonraki bilginin öncekileri sildiği bir toplumda yetiştim
    Affınıza sığınarak bir konuda danışmak istiyorum. Bir haftadır araştırıyorum ama bu bilgiye ulaşamadım bir türlü: Bedelli sermaye artırımlarında R(Rüçhan) kuponlarını satın aldığımda bunların senete dönüşmesi satın aldığım günde mi süreç sonunda mı olur?

İnşallah soru yüzünden rahatsızlık vermemişimdir. Saygılar sunuyorum.
    Herkes aklını pazara çıkarmış, yine kendi aklını almış.

4.  Alıntı Originally Posted by forbidden Yazıyı Oku
    Herkese merhaba,
    Bir süredir bu sayfayı ve yazılanları izliyorum. Aklımda kaldığı kadarıyla SASA ve GOKAY35, sizlere çok teşekkür ederim öncelikle. Gerçekten bir sürü bilgi edindim sayenizde. Unuttuğum kişilerden çok özür diliyorum. Malum, bir sonraki bilginin öncekileri sildiği bir toplumda yetiştim
    Affınıza sığınarak bir konuda danışmak istiyorum. Bir haftadır araştırıyorum ama bu bilgiye ulaşamadım bir türlü: Bedelli sermaye artırımlarında R(Rüçhan) kuponlarını satın aldığımda bunların senete dönüşmesi satın aldığım günde mi süreç sonunda mı olur?

Kentr tahtasının alım satım işlem süresi bittikten sonra ki bu süre henüz belli değil rüçhan ödemesini yapanlar yeni hisselerini alır. Yoksa hisseler işleme kapalı kalmış olur bu doğru olmaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    RÜÇHANLAR İKİ gün sonra normal hisseye döner eğer ilk gün parasını öderseniz konu şu şekilde
     Alıntı Originally Posted by forbidden Yazıyı Oku
    Herkese merhaba,

AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

6.  Alıntı Originally Posted by Dr baz Yazıyı Oku
    Kentr tahtasının alım satım işlem süresi bittikten sonra ki bu süre henüz belli değil rüçhan ödemesini yapanlar yeni hisselerini alır. Yoksa hisseler işleme kapalı kalmış olur bu doğru olmaz.
     Alıntı Originally Posted by Dr baz Yazıyı Oku
    RÜÇHANLAR İKİ gün sonra normal hisseye döner eğer ilk gün parasını öderseniz konu şu şekilde
    Teşekkür ederim. Sanırım fotoğraftaki doğru

7.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Dr baz Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim. Sanırım fotoğraftaki doğru

............

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Sayfa 410/650 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •