Sayfa 620/996 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: Viop - XXIII

Alıntı Originally Posted by alininbiri Yazıyı Oku
    Takıldığım yok da, aylar önce okuduğumuz haberi yeni gibi ortaya atıp millete mal kilitleyenleri ya da malını elinden alanları çok gördük.
    Şimdi bu haberi buraya "Rusya ile ikinci S400 anlaşması imzalandı" diye taşımak ya kötü niyet, ya saflık ya da poz körlüğüdür bence
    Sonuçta 2. Parti hazırlıkları başlamış yani bu kadarı yeterli zaten.
    bir halt olacağı yok.

Viop - XXIII

Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    30 Ağustos kutlamaları sembolik olarak yapılır. Halkın katılımı bu pandemide riskli. Karar doğru.

Ama,

15 Temmuzu kutlayıp, ayasofyayı açıp, düğün derneği serbest bırakıp yasakladığında göze batıyor.

İşte tam da bu yüzden,

Yasaklıyorlar. Ekonomi konuşulmasın. Ağızlarına muhabbet verelim.

Yemezler. 30 Ağustos bugün size bir oy kazandırsa en önde kutlarsınız.

Yemezler.
    Ya adamlarda cumhuriyetin neyi varki.
    Bunu arıyorsun.
    Keşke savaşı Yunan kazansaydı diyene prim verdiler.
    Bahane buldular işte

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bende de daha yeni alışveriş yaptım hepsiburada'dan 2 gün sonra siparişim geldi...1,5 ay kadar önce yine yapmıştım o da 2 gün sonra gelmişti...n11 de çok iyi...gittigidiyor eskiden çok popülerdi şimdi o kadar değil sanırım...
    Gitti gidiyor öncelik müşteriyi koruyucu her türlü %100 iade var. N11 satıcı öncelik hepsi burada ortada. Ben genelde gitti gidiyor dan alırım özelikle sıkıntı çıkabilecek ürünlerde

4. Altın corono bitmedigi sürece revaçta olur. Ne zaman pandemi normale dönüp faizler artar paylar

5.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    ben trolum demenin değişik bir yolu..

https://mobile.twitter.com/lagrimaca...45562page%3D38

Bu adam çok iyi kaçırmamak lazım gazın kokusunu alıyor
    bir halt olacağı yok.

7. S400 ısrarı Trump u üzerse oda bizi düzer. Pts bu haber hiç iyi olmadı longculari biraz zopalarlar. Ama yinede dünkü satışın hesabıni RTE illaki sormuştur. Ağır cezai müeyyide gelir. Onun gibi düşününce aklıma bu geliyor. RTE yapısında biri konuşma esnasında böyle bir şeyle piyasa da karşılaşinca bunun hesabını sorar.

8. Tam yükseliş trendine girmişken dolarlari olanlar satmak için bir birbirini ezecekken böyle bir satış bütün planlari bozdu. Bunun üstüne gitmesi gerek yok ipin ucu nerde çıkar bilinmez.

Sayfa 620/996 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •