Sayfa 250/1002 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Son bir aylik hsyf pay adedi değişimlerine bakınca kagit üstünde kötü performans gösterenler satış yemisken, görece iyiler büyüme göstermiş.

Muhtemel biri satılıp diğeri alınmış.

2. Bu blcyt ne yapiyor ya
    Eib eic i sikintiya sokuyor
    Degistirmedilet su hisseyi
    Sanki babalarinin hissesi
    Dehistirsene 500 tane hisse var
    Bulabula bunu bulmuslar

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    hayrani kardeş artık eskisi kadar sık yazmıyorsun. Fon yatırımını azalttın mı? Yoksa uzun vadeli olarak düşündüğün için mi yazmıyorsun? Her iki halde de daha çok yazmanı isteriz. Burayı takip ettiğin belli. Bol kazançlar.
    eskiden daha çok anlık takibe yoğunlaşıyordum ve buraya da daha çok yazıyordum. şimdi de illa ki takip var ama sürekli de bununla meşkul olmayayım diye biraz daha uzak duruyorum. forma da arada bakıp geçiyorum. uzun vade modundan dolayı pek yazmıyorum. ama buradan çok şey öğrendik. geçen yıl bu zamanlar tcd rüzgârı kasıp kavuruyordu buraları. şimdilerde tcd efsanesi bitince eskisi kadar heyecan da olmuyor. fonları bırakmadım. tam tersine yüzde 40 civarı hisse fondayım. arada değişiklik yapsam da tkf ve mps takılıyorum. geçenlerde yüzde on portföyümle altın fonu alıp terste kaldım. ama sıtratejileri uzun düşündüğümden sağlık olsun dedim. çok aşağılara kayarsa pozisyon artırabilirim. bir de haluk hocayı dinleyerek sıtrateji oluşturmya çalışıyorum. kendisi uzun analizinin sonunda 15 eylülden sonra borsada güzel bir yükseliş dönemi olabileceğini ve yıl sonuna kadar 130 binli seviyelerin görülebileceği beklentisini taşıyor. bu kapsamda 113400 aşılırsa pozisyon artırılabileceğini, 108200'ler'in de stop olarak değerlendirilebileceğini anlatıyor. ben de bu durumda 108'lere doğru gelinirse veya 113400'ler aşılırsa pozisyon artırmayı, aksi halde de beklemeyi düşünüyorum. duygusal düşündükçe ve hisse senedi gibi fon alıp satmaya kalktıkça işler daha da karışıyor. o yüzden biraz uzaktan bakıyorum bu işlere. bol kazançlar dileğiyle.

4.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Bu blcyt ne yapiyor ya
    Eib eic i sikintiya sokuyor
    Degistirmedilet su hisseyi
    Sanki babalarinin hissesi
    Dehistirsene 500 tane hisse var
    Bulabula bunu bulmuslar

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Blcyt bedelsiz için Spk onayını bekliyor sanırım, onay gelince bir hareket yapabilir. Bir de ikinci çeyrek bilanco zarar yazdı. Üçüncü çeyrek daha iyi olur. Bu arada bugün eurobond fonlarının getirileri iyi olur.

5.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Çok küçük miktar alım girdim zaten, deneme amaçlı.
    İzlemekte fayda var bence de.
    TKF gibi yönetilen bir fon bulmak zor, umarım en az TKF gibi yönetilir.
    Saygılar.
    Ben de 1.000 TL alış girdim bugün. Bir bakıp inceleyelim, inşallah hayırlara vesile olur

6. usdtry çok can sıkıcı, günlük çay kaşığı ile getiri, çorba kaşığı ile öbür cepten çıkıyor. dolara girilse ayrı dert. doları bozunca kar etsen bile yaratacağı enflasyon, alacağın şeyler yine eşit reel olacak, mal ve hizmetler o kadar arttığı için, getiri yok. vergisi , algısı, komisyonu.
    usdtry'nin çıkışı engellenmedikçe, yapılan her yatırım, tasarruf beyhude,boş bir çaba. çok moral bozucu gerçekten, debeleniyoruz sadece

7. Tdg fonunda bile zarar yazdim

8. Oph ve gma da zarar çıkarmaya az kaldı . 1aydir zarardalar

Sayfa 250/1002 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •