Son bir aylik hsyf pay adedi değişimlerine bakınca kagit üstünde kötü performans gösterenler satış yemisken, görece iyiler büyüme göstermiş.
Muhtemel biri satılıp diğeri alınmış.
Son bir aylik hsyf pay adedi değişimlerine bakınca kagit üstünde kötü performans gösterenler satış yemisken, görece iyiler büyüme göstermiş.
Muhtemel biri satılıp diğeri alınmış.
Bu blcyt ne yapiyor ya
Eib eic i sikintiya sokuyor
Degistirmedilet su hisseyi
Sanki babalarinin hissesi
Dehistirsene 500 tane hisse var
Bulabula bunu bulmuslar
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eskiden daha çok anlık takibe yoğunlaşıyordum ve buraya da daha çok yazıyordum. şimdi de illa ki takip var ama sürekli de bununla meşkul olmayayım diye biraz daha uzak duruyorum. forma da arada bakıp geçiyorum. uzun vade modundan dolayı pek yazmıyorum. ama buradan çok şey öğrendik. geçen yıl bu zamanlar tcd rüzgârı kasıp kavuruyordu buraları. şimdilerde tcd efsanesi bitince eskisi kadar heyecan da olmuyor. fonları bırakmadım. tam tersine yüzde 40 civarı hisse fondayım. arada değişiklik yapsam da tkf ve mps takılıyorum. geçenlerde yüzde on portföyümle altın fonu alıp terste kaldım. ama sıtratejileri uzun düşündüğümden sağlık olsun dedim. çok aşağılara kayarsa pozisyon artırabilirim. bir de haluk hocayı dinleyerek sıtrateji oluşturmya çalışıyorum. kendisi uzun analizinin sonunda 15 eylülden sonra borsada güzel bir yükseliş dönemi olabileceğini ve yıl sonuna kadar 130 binli seviyelerin görülebileceği beklentisini taşıyor. bu kapsamda 113400 aşılırsa pozisyon artırılabileceğini, 108200'ler'in de stop olarak değerlendirilebileceğini anlatıyor. ben de bu durumda 108'lere doğru gelinirse veya 113400'ler aşılırsa pozisyon artırmayı, aksi halde de beklemeyi düşünüyorum. duygusal düşündükçe ve hisse senedi gibi fon alıp satmaya kalktıkça işler daha da karışıyor. o yüzden biraz uzaktan bakıyorum bu işlere. bol kazançlar dileğiyle.
usdtry çok can sıkıcı, günlük çay kaşığı ile getiri, çorba kaşığı ile öbür cepten çıkıyor. dolara girilse ayrı dert. doları bozunca kar etsen bile yaratacağı enflasyon, alacağın şeyler yine eşit reel olacak, mal ve hizmetler o kadar arttığı için, getiri yok. vergisi , algısı, komisyonu.
usdtry'nin çıkışı engellenmedikçe, yapılan her yatırım, tasarruf beyhude,boş bir çaba. çok moral bozucu gerçekten, debeleniyoruz sadece
Tdg fonunda bile zarar yazdim
Oph ve gma da zarar çıkarmaya az kaldı . 1aydir zarardalar
Yer İmleri