Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
1340 civarında açılan pozların ky tarafından açılan longları karşıladığını tahmin ediyorum.
Enteresan şekilde ben de Eylül Ekim aylarında globalle birlikte bir düşüş bekliyorum. Böyle düşünmemin diğer nedeni de dövizin sönmeyen ateşi. Hatta bu müjdelerin Ağustos sonuna kadar dayanabilmek için çıkarıldığını düşünüyorum.
Eğer bu düşüş olursa borsa dolar bazında aşırı ucuz kalmış ve birçok senette dipte pozitif uyumsuzluklar oluşur. Çok ciddi bir ralli gelir.
Bakalım zaman ne gösterecek.
bu dolar gittiği yer neresiyse artık hedefi bulduktan sonra doları satan yabancı aynı hız ak ve garana girecektir...
dolar bazlı bankacılık endeksine bakıldığı zaman pek uzun bi zaman gibi gözükmüyor... ytd
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Bugün piyasa çok garipti yani bankaları buralardan bile ne kitlesek iyidir havasında verdiler dolarda çok güçlenme var. Yarın az bi zararla stop olup kenardan izleyeceğim.ytd
yarın yunanlılarla sıkıntı çıkabilir,dikkatli olmakta fayda var,hoş sadece yunan da değil,köpek dolu hertaraf
yarın tatbikat yapacagız o bölgede sanırım
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Yer İmleri