Sayfa 74/263 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 585 - 592 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

1. Yarın genel kurul toplantısı var. Gündemde herhangi bir durum yok ama İnşallah hayırlı haberler gelir.

2.  Alıntı Originally Posted by intelijansiya Yazıyı Oku
    Yarın genel kurul toplantısı var. Gündemde herhangi bir durum yok ama İnşallah hayırlı haberler gelir.
    O zaman olmayan beklenti oluşturarak milleti yanıltıyorsunuz.

3. Bugun 5.30 a değdi. Bakalim oyalanacak mi yoksa devam edecek mi ? 5.30 üstü sert hareketler beklerim. Ytd.

4. Genel kurulda gündeme madde eklenebiliyor. O yüzden herşey olabilir. Görüşülmesini istediğimiz bir husus varsa Maraş à gitmeye gerek kalmadan Elektronik Genel Kurul sisteminden yazılabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by intelijansiya Yazıyı Oku
    Genel kurulda gündeme madde eklenebiliyor. O yüzden herşey olabilir. Görüşülmesini istediğimiz bir husus varsa Maraş à gitmeye gerek kalmadan Elektronik Genel Kurul sisteminden yazılabilir.
    Sadece samimiyet sorusu soruyorum. Gerçekten böyle bir şeye inanıyor musunuz.

Alıntı Originally Posted by oonurss Yazıyı Oku
    Bugun 5.30 a değdi. Bakalim oyalanacak mi yoksa devam edecek mi ? 5.30 üstü sert hareketler beklerim. Ytd.
    endeks müsaade etse gidecekte müsaade yok.

Alıntı Originally Posted by NASRA Yazıyı Oku
    Sadece samimiyet sorusu soruyorum. Gerçekten böyle bir şeye inanıyor musunuz.
    aselsan olsaydı inanırdım ama arsanda istediğimizi yazalım kimsenin takacağını sanmıyorum. 1 yıldır kaç tane mail yazdım 1 tanesine cevap alamadım.

Sayfa 74/263 İlkİlk ... 2464727374757684124174 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •