-

Originally Posted by
bb79
o zaman dahada dibe düşeriz bozkurtum
su ile aş ile uğraşan afrika bile bizden daha iyiymiş arkadaş.
bu nasıl bir iş yaaa.

Milleti şorta bindirirsek düşmez
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Paragöz doğru söylüyor aslında, şu ekonomik göstergeler ile bisttin buralarda durması enteresan, normalde 95binlerde olması lazım, enaz 10bin puanlık bir köpük mevcut bence de
1-2 aylık vadede ben de bir düşüş bekliyorum. Ancak içinde bulunduğumuz grupta en kötü performansı sergilediğimiz gerçeği değişmeyecek. Hatta göreceli performansımız daha da kötüye gidecek.
-

Originally Posted by
JAS
Şangay beşlisine girmek. Hem de yarın. Kim yayınlıyor bu tip asparagas haberleri.
Ciddiye almaya bile değmez
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Süreç böyle giderse önümüzdeki dönemde rusya ile sıkı bir müttefik olmak zorunda kalabiliriz.
Yunanistan AB desteği ile istediğini alırsa sırada kıbrıs olacaktır.
Bunlar uç senaryolar olabilir ama ülkeyi yönetenlerin tüm uç senaryoları dikkate alması gerekiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
mertus
Makara yaptığını düşünüyorum hatta okudukça eğleniyorum bile. Yine de burayı okuyan kişileri gerçekten bilgilendirmek amacıyla aşağıdaki linki bırakıyorum.
Son 5 yılda BRICS ülkeleri içinde açık ara en geride kalan borsa BİST
https://twitter.com/TuncerSengoz/sta...93997995945985
Eğer son beş yıl içerisinde en geride kalan borsa BIST ise acaba neden ? Dış güçler mi ? Zaten dış güçler ("DOLAR") olmadan bir şey olmuyor. Parayı veren düdüğü çalar. Geçen sene Merkez Bankası İhtiyat akçesi bütçe kapamada kullanıldı. Bu sene kullanacak bir şey kalmadı. Büyük sermaye el değiştirmeden bu süreç bitmeyecek. Sistem kurbanını bekliyor.
Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

-

Originally Posted by
vicente
Les100 bence de sert yukari tepki yapacak ama ne zaman
Cok asiri geri kaldi bu kdr satis fazla
o zaman "Mis100" mü olucak
-

Originally Posted by
vicente
Les100 bence de sert yukari tepki yapacak ama ne zaman
Cok asiri geri kaldi bu kdr satis fazla
Aşırı geri kaldığımız kısmı zaten rakamlarla ortada. Bu geri kalmışlığın nedeni de belli. Bu nedenler ortadan kalkmadan göreceli zayıf performansımız devam edecek. Yani dow-dax-brics %20 yükselirse biz %10 yükseleceğiz. Onlar %10 düşerse biz %20 düşeceğiz.
-
125700 1. tabur şortlar.
artık taktik şorttan flat.
tak tik
tak tik.
üjj vakte kadar.
Yatırım tavsiyesi değildir.

-
Powellllll dolar a mi geldi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız