Sayfa 911/996 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: Viop - XXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    fırıldakçılar hep oyun hep akıl karıştırma peşindeler.. yinede 111,400 geçilmedikçe bunlara güven olmaz..

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

2.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Sürekli Dow u örnek verip durma , aç bak İngiltere , Fransa , İspanya borsası grafiklerini hergün şükredersin bizim borsaya...
    Yalnız o borsaların grafikleri € bazında. Eğer onlarla karşılaştırcaksan bizim borsayı da € bazında çizdirip karşılaştırman gerekir. Ben bazen karşılaştırıyorum tüylerim tiken tiken oluyor. Adeta kedi görmüş köpek gibi, kaynanasını görmüş gelin gibi oluyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bugün yaptığın bütün işlemlerini defreye yazacam. pis hahin sonrada sıtretejeni çözecem.

bundan sonra hep ütecem
    HABahabbana fena ütüyorum dayı

Sadece resimdekiler son işlemim yanlış olmasın kaç tur attım bir bilsen 😃

4. JP nin dolar raporu tutarsa Eylül'de büyük bizon göçünü görürüz BIST savanasinda.😄

5. Kalite bu tip adamlardan çıkar.
    Ben de dahil kültürümüzde idare ediver ne olacak kültürü var, tabi bunun da başka avantajı var ama madde ile ilişkide daha maddeci olmak gerekebilir, insan ile ilişkide hoş görü geçerli olmalı.

>>>
    İzmit Körfez geçişi asma köprüsünde cumartesi günü 'Catwalk' olarak bilinen halatın kopmasından kendisini sorumlu tutan Japon mühendis 51 yaşındaki Kishi Ryoichi bilek ve boğazını keserek intihar etti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Gerçekten çok mükemmel bir borsamız var arkadeşler

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    "Long be annem" deyip açmak istiyorum. Daha zamanı değil bence.

https://eksisozluk.com/yes-be-annem--859893?p=1
    Elini cabuk tut abi, pala bi sonraki ay game over DİE topik açacakmış
    Hamdım Piştim Yandım

bu fed cileri ozel seciyorlar yada oyle bir konusma metni veriyorlarki konisyorlar konusyorlar diyecekleri 2 kelime soylediklerini anlamsizlastirip duruyorlar..

Sayfa 911/996 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •