Sayfa 978/996 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: Viop - XXIII

1. Yalnız vergiler çok yüksektir bu görüşüm değişmez

Avrupalının gelir seviyesinde değiliz, avrupalının iki katı bedel ödüyoruz, bu bizim üretmeyişimizden kaynaklanıyor
    millet olarak kabahatliyiz
    bu kadar güzel bir coğrafyada yaşıyoruz, tarımda ve hayvancılıkta bile yeterli üretmiyoruz.
    Avrupalının yediği et fiyatına biz canlı hayvan ancak alabiliyoruz(bu dediğimin vergi ile alakası yok)

Sizinle yazışmaya başlamadan önce yazdığım başlıkta o yukarıdakini araba fiyatları için demişim, sizin deyiminizle trol yada partlimiyimdir?.

2.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    erdoğanın her söylediği cümle doğrudur diyemem, erdoğanın samimi bir müslüman olduğuna inanıyorum.
    Önceki feto gibi olmasın inancın.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Önceki feto gibi olmasın inancın.
    o kadar da değil, fetöye feto denmeden öncede fetöş diyenleri hor görmez, hoca efendi demezdim yani.
    abd'ye gittiğinden beri hep sorguluyordum.

4.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Yalnız vergiler çok yüksektir bu görüşüm değişmez

Avrupalının gelir seviyesinde değiliz, avrupalının iki katı bedel ödüyoruz, bu bizim üretmeyişimizden kaynaklanıyor
    millet olarak kabahatliyiz
    bu kadar güzel bir coğrafyada yaşıyoruz, tarımda ve hayvancılıkta bile yeterli üretmiyoruz.
    Avrupalının yediği et fiyatına biz canlı hayvan ancak alabiliyoruz(bu dediğimin vergi ile alakası yok)

Sizinle yazışmaya başlamadan önce yazdığım başlıkta o yukarıdakini araba fiyatları için demişim, sizin deyiminizle trol yada partlimiyimdir?.
    Şayet hayvancılıkda başarı olsaydı bugün. Tarım ve sanayi alanında eksik olsn katma değer açığını kapatırdik. Erdoğan mantığıyla doktor tarım bakanı olduğunu için başari olmaz. Açık söyleyeyim ben başkan olsam bunların yaptığıni beş yılda yapardim. Ama şuan ki durumdan çıkmak için 10 yıl belki yetmeyecek. Şuan bile devlet içinde o kadar lobi var yolsuzluk var. Bir ilaç yolsuzluğu tespit ettim. Her yere şikayet vs yaptım kimse yüzüme bakmadi. O gün anladim. Bunların derdi vatan millet degil. Hatta benzer bir konuda Recep akday bakan iken bir pratisyen durumu özetlemişti. Dr medikalci el ele verdik ülkeyi soyuyoruz diye. Ne oldu adamın görev yeri değişti. Bak ülkede hırsız soysuz hiç ceza alıyor mu. Adam 40-50 suç kaydı var ama dışarda. Sebep daha çok çalsın diye mi. Bu ülkede hırsız lar kadar değeri yok vatandaşın.

5. Uyuşturucu ile ilgili ihbarda bulundum. Bir ay sonra geldi polis. Anayasa profesörü Burhan kuzu da aracılık etti ya. Buna rağmen hala kurulda. Ne demek bu. Uyuşturucu baronun dostu dostumuz mu demek.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şayet hayvancılıkda başarı olsaydı bugün. Tarım ve sanayi alanında eksik olsn katma değer açığını kapatırdik. Erdoğan mantığıyla doktor tarım bakanı olduğunu için başari olmaz. Açık söyleyeyim ben başkan olsam bunların yaptığıni beş yılda yapardim. Ama şuan ki durumdan çıkmak için 10 yıl belki yetmeyecek. Şuan bile devlet içinde o kadar lobi var yolsuzluk var. Bir ilaç yolsuzluğu tespit ettim. Her yere şikayet vs yaptım kimse yüzüme bakmadi. O gün anladim. Bunların derdi vatan millet degil. Hatta benzer bir konuda Recep akday bakan iken bir pratisyen durumu özetlemişti. Dr medikalci el ele verdik ülkeyi soyuyoruz diye. Ne oldu adamın görev yeri değişti. Bak ülkede hırsız soysuz hiç ceza alıyor mu. Adam 40-50 suç kaydı var ama dışarda. Sebep daha çok çalsın diye mi. Bu ülkede hırsız lar kadar değeri yok vatandaşın.
    gene çamur at izi kalsın oldu, izninle ben uyuyorum.

7. Medveg bana ceza verme bu dobra kışkırttı beni. Sil bütün yazılari sana baya bir iş çıktı. Bu tür trolleri de engellersen iyi olur.

8.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    gene çamur at izi kalsın oldu, izninle ben uyuyorum.
    Öyle bir yaklaşımin var ki. Medikal konusunda %100 eminim. Hatta sağlık bakanlığı hastanelerinde, Tarım ve hayvancılık bakanlığında havuz var. Size göre çamur at izi kalsın. İnsaf ya. Böyle bir yaklaşımi olan ya bu ekibin içindedir. Yada bizzat parmağıni yalayandir. Geçmişte de feto soruları çalarken çamur at izi kalsın diyordunuz. Minnacık dürüst olsan yeter.

Sayfa 978/996 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •