Sayfa 977/996 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 7,809 - 7,816 arası.

Konu: Viop - XXIII

1.  Alıntı Originally Posted by ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    doğru ya unuttum. Ak parti kutlu bir dava. Sen trolsun. şuurlu müslüman hırsızlık yapar mı. Adam kayirir mi. Her yerden maaş alır mı. Bronson niye gitti. Trump hakaret etti mal varlığı dedi koştur koştur gittik sebep.
    Bronsunun gönderilmesi yıpratma amaçlı muhaliflerin dillerine doladığı şeydir, diğer söylediklerinizde öyle, şahsıma söylediğiiniz trol yaftasıda öyle, ben fetönün bile bize gönderilmesini istemiyorum, ne yapacağız? sadece besleyeceğiz! orada kalsın orada gebersin hatta yurtdışına gidebilecek olan ne kadar fetöcü hain varsa hepsini gönderelim ne ..ok yerlerse yesinler.

2.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Ölüm hak, yaptıklarının kıymeti daha bir anlaşılacaktır, soylunun pasifize edildiğini nereden çıkardınız? o 15 temmuz zaferinin önden gidenidir ve inşallah reis bir dönem daha görev yaptıktan sonra görevi soylu devralır diye umuyorum.
    Görevini layıkıyla yapan bir trolsun. Amirlerine söyle görevini yaptın. Yada istediğin yere atanirsin. Yada istediğin ihaleyi alabilirsin artık. Sizde gelenek böyle ya.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Feto soruları çaldığında iyi hatırlıyorum kılıçtaroglu bunu gündeme getirdi. Erdoğan alnı secdeye degenlerden zarar gelmez mantığıyla bunu görmezden geldi. Sonra ortaklık bozuldu. Eliyle koymuş gibi hepsini buldu. Soru çalma kul hakkıdır. Hiç bir grup zümre ye ayrıcalık tanınamaz.
    Onu müslüman biliyorken, bir kahpe olduğunu bilmeden içlerinde değildim ama bende dışardan öyle görüyor öyle düşünüyordum.

4. Artık seçimin yaklaştığına eminim. Sürekli ak partinin icraatlarıni paylaşan tipler çoğaldı. Adamın konuyla zerre alakası yok. Varsa yoksa Reis ve ak parti. Dolar formunda da aynı. İş iyice boka satmadan bir an evvel seçim yapalım istiyor gibi. Yarın devlet bahçeli ölürse de şantaj yapacak kimse de yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Görevini layıkıyla yapan bir trolsun. Amirlerine söyle görevini yaptın. Yada istediğin yere atanirsin. Yada istediğin ihaleyi alabilirsin artık. Sizde gelenek böyle ya.
    Gene kolayı seçip yaftaladın!esselatü hayrun minen nevm.
    vakit daraldı.

6. Dobra sana bir şey sorayım. Cumhurbaşkanligi seçiminde Erdogan Muharrem İnce ile yarışırken senin camide resmin varmı diye sormuştu. Biz camiye resim çektirmek için mi gidiyoruz. İbadet siyaset için mi yapılır. Bu konuda düşününcen nedir

7.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Onu müslüman biliyorken, bir kahpe olduğunu bilmeden içlerinde değildim ama bende dışardan öyle görüyor öyle düşünüyordum.
    Ben onların Hastanesi'nde çalıştım ve 31.12.2013 de ayrıldım. Fetoculer anlatırdı. Fetoş bir konuyu haşa Peygamber Efendimizle rüyasında istişare etmeden karar vermez mis. Bu günde o zaman da fikrim aynı. Şayet öyle bir şey varsa bile bunu dillendirmez. Bunu dillendiren yalancıdir sahtekardir. Efendimizin işi gücü yok onunla rüyasında istişare edecek. Bu ülkede insanlar en çabuk dinle kanar cahil okumayan.

8.  Alıntı Originally Posted by ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    dobra sana bir şey sorayım. Cumhurbaşkanligi seçiminde erdogan muharrem ince ile yarışırken senin camide resmin varmı diye sormuştu. Biz camiye resim çektirmek için mi gidiyoruz. Ibadet siyaset için mi yapılır. Bu konuda düşününcen nedir
    erdoğanın her söylediği cümle doğrudur diyemem, erdoğanın samimi bir müslüman olduğuna inanıyorum.

Sayfa 977/996 İlkİlk ... 477877927967975976977978979987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •