Ha bak borsadır bu işler belli olmaz reysaş gibi rıza da hintlilerle anlaşır bir şekil yapar sonra benden bilme,ben kalvinden zamanında duyduğum kadarı ile bu holdingi biliyorum,yoksa ilgimi çeken bir durumu hiç olmadı.
İlla o gruba para koyacaksan habire millet çemaş diyor,operasyon çekilme olasılığı çemaşta daha fazla gibime geliyor,Ama ben öyle kağıtlara bir lira koymam,adamı vezir de eder rezil de rezil olma olasılığı genelde daha fazladır.
Aha altın işlem görmeye başladı ,1980 oluverdi,asıl olay altın ve gümüşte olacak arkadaşlar,5 yıl boyunca ikisi de sürekli artacak ,aslında borsa falan gereksiz ya neyse serde kumarbazlık var,piyango bileti aldık bekliyoruz diyelim))))))
Yahu seavoice sen beş dakikada bana temel analiz yap dediğin kağıt koca holding, iştirakleri var tek tek beklentileri var bilançoları var gelecekleri var sektörleri var,senin bu soruyu bana sorman bile aslında borsacılığa yakışmaz ya neyse.İnsan beş dakikada şirket rasyolarına bakamaz sen bana holding inceletiyorsun,teşekkür edeceğine ettiğin laflara bak.İyi bekle bakalım rızanın kağıdında bakalım ne para kazanacaksın.
Yer İmleri