Originally Posted by regal1 tam burada bir baraj sorusu soralım. niye ARE, TLE almıyoruz? bu ikisini alırsak, böyle hesap yapmaya yine gerek var mı? TLE mümkün Ama ARE alınca Senegal, Gana, Belarus gibi ülkelerin selameti için duacı olmanız gerekiyor.
Originally Posted by myfinans TLE mümkün Ama ARE alınca Senegal, Gana, Belarus gibi ülkelerin selameti için duacı olmanız gerekiyor. Tle de hangi ülkeler var sayın myfinans?
Originally Posted by Webster Aynen ustad kamu diye aldim resmen spek hisse olmus devamlı rezonansta %2,5 bundan iyisi şamda kayısı
Originally Posted by Kemtuz 🤣🤣🤣 heralde artık yeni normal bu Bilemedim ustadim Kor seytan diyor Ne varsa cik Tte ye gir Endekse gore dusuk kaldi Ytd Syg
Originally Posted by myfinans TLE mümkün Ama ARE alınca Senegal, Gana, Belarus gibi ülkelerin selameti için duacı olmanız gerekiyor. son 16 haftada ARE Hergün 3,5 TL TLE ise hergün 2,9 TL TDG ise hergün 1,4 TL kazanmış. Birde böyle bir gerçek var.
Originally Posted by Kemtuz Tle de hangi ülkeler var sayın myfinans? ABD ve bazı şirket tahvilleri, Unicredit, Aston martin, deutschebank, pemex vs
Originally Posted by regal1 son 16 haftada ARE Hergün 3,5 TL TLE ise hergün 2,9 tl kazanmış. Birde böyle bir gerçek var. ARE'nin yıllık-6 aylık-3 aylıklarına da bir bakın iş anlaşılıyor.
Originally Posted by Pestilence Türkiye eurobondlarını bugün sattım. Cuma param yatacak. Böyle giderse altın fonu ya da yabancı hisse senedi fonları alacağım Gunde 50 dolardan fazla oynakligi olan altina girilmez Altindaysa cikilmaz Ytd
Forum Rules
Yer İmleri