Originally Posted by regal1 tam burada bir baraj sorusu soralım. niye ARE, TLE almıyoruz? bu ikisini alırsak, böyle hesap yapmaya yine gerek var mı? TLE mümkün Ama ARE alınca Senegal, Gana, Belarus gibi ülkelerin selameti için duacı olmanız gerekiyor.
Originally Posted by myfinans TLE mümkün Ama ARE alınca Senegal, Gana, Belarus gibi ülkelerin selameti için duacı olmanız gerekiyor. son 16 haftada ARE Hergün 3,5 TL TLE ise hergün 2,9 TL TDG ise hergün 1,4 TL kazanmış. Birde böyle bir gerçek var.
Originally Posted by regal1 son 16 haftada ARE Hergün 3,5 TL TLE ise hergün 2,9 tl kazanmış. Birde böyle bir gerçek var. ARE'nin yıllık-6 aylık-3 aylıklarına da bir bakın iş anlaşılıyor.
Originally Posted by myfinans ARE'nin yıllık-6 aylık-3 aylıklarına da bir bakın iş anlaşılıyor. 16 haftadır hergün kazandığını yazıyorum. 1 krş bile şaşmaz hesap emin olabilirsin.
Originally Posted by regal1 16 haftadır hergün kazandığını yazıyorum. 1 krş bile şaşmaz hesap emin olabilirsin. Öyledir ama benim fon stratejim şu 1 yıllık- 6 aylık-3 aylık ve aylık uyumlu olmalı Yoksa girmem o fona.
Originally Posted by myfinans Öyledir ama benim fon stratejim şu 1 yıllık- 6 aylık-3 aylık ve aylık uyumlu olmalı Yoksa girmem o fona. tam da konu oraya geldi. Tefasın yüzdelerinden bu dediğiniz "başa baş" noktasını bulmanız çok zor.
Originally Posted by regal1 tam da konu oraya geldi. Tefasın yüzdelerinden bu dediğiniz "başa baş" noktasını bulmanız çok zor. O yüzden habire arıyoruz ya işte. Ha bire ara dur.
Forum Rules
Yer İmleri