Sayfa 423/1043 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. https://www.google.com/url?sa=t&sour...cSboakvKyZcmJ_

Dr.Ceylan Kayalı demiş
    Bende eczaneden aldım birkaç kez denedim bir yan etkisi olmadi.. yalnız eczacı bunu böcekler kovalamak öldürmek için satıyoruz dedi [emoji4] şaşırdı. Bende belki birine faydası olur diye yazdım tabi böyle şeylerle burayı meşgul etmek istemezdim.
     Alıntı Originally Posted by katre7878 Yazıyı Oku
    Boraks temizlik için kullanılan deterjan türü bir şey değil mi? Şaka falan mı yapmaya çalıştınız?

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Evet üstad acemi eliyle yorum yapmamak lazımmış en iyisi sizi izlemek.. tebrikler başarılar..
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Girişim sektöründe rheag bekliyorum şimdilerde herkesin dilinde hdfgs var 0.75 ten beri rheag diyorum ve halen gecerli düşüncem
    Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    eregl tut bence bu ay ciddi cıkış bekliyorum mtryo ekranımın köşesinde izliyorum
    Hocam EREGL 8.71 altı stopladim ama kapanışta yerine koyduk .Hocam şu MTRYO muhtemel çıkışta hangi seviyeleri takip edelim?
    Gecen sene Dardenel ve Frigo battı gözüyle bakilirdi herhesçe şimdi aldıkları primlere bakınız. Sadece çanağı kapatsalar çok güzel prim yapmaya müsait çok hisseler var. Örneğin OZGYO, OSTİM, BRKSN,AFYON,CEMAS, İZFAZ, BALAT (208.tl den düşmüş )vb.Tabiki zamanı ve sabrı olanlar için.Hocam sabırsızlıkla listenizi bekliyoruz. İyi akşamlar herkese.

4. iyi geceler cümleten

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    iyi geceler cümleten
    İyi geceler hocam sizin pencereden bir ateks yorumu alsak lütfen

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    İyi geceler hocam sizin pencereden bir ateks yorumu alsak lütfen

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    biraz zamana ve habere ihtiyacı var 13.10 altına sarkmamalı test edermi edebilir

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Hocam EREGL 8.71 altı stopladim ama kapanışta yerine koyduk .Hocam şu MTRYO muhtemel çıkışta hangi seviyeleri takip edelim?
    Gecen sene Dardenel ve Frigo battı gözüyle bakilirdi herhesçe şimdi aldıkları primlere bakınız. Sadece çanağı kapatsalar çok güzel prim yapmaya müsait çok hisseler var. Örneğin OZGYO, OSTİM, BRKSN,AFYON,CEMAS, İZFAZ, BALAT (208.tl den düşmüş )vb.Tabiki zamanı ve sabrı olanlar için.Hocam sabırsızlıkla listenizi bekliyoruz. İyi akşamlar herkese.
    eregl beğeniyorum mtryo ekranımda kırılım bekliyorum tahtada baskı bitmek üzere

8. kumbara yyapı ve ygyo bu aralar hareket edebilir ytd

Sayfa 423/1043 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •