Originally Posted by
Kar_Adam
Sayın ortağım..Senin adına sevindim..İşini bilen adamsın..Tebrik ediyorum.Bende şans yok.Hangi hisseyi alsam hemen geri geri inmeye başlıyor.Patlayan Lastik gibi.Hesabımda Bankasından tut, taş toprak şirketlerine kadar 16 Çeşit hisse senedi var,İnan Hepsi de Kırmızı,son limiti de dün teyyare,aselsan,petkime kullandım..Bugün rüzgar gene ters esti..Şimdi mecburen bekliyorum..Borsamız bir acaipleşti.İnanıp güvendiğimiz Şirket hisseleri bizi süründürüyor.TSGYO da kuzu kuzu yatıyor hesabımda...2.20 tl de dinlenme modunda..Bedelli paraları şirketin kasasına girip,Defteri hesabı kitabı normale dönünce 3.00 tl Üzerine çıkmasını bekliyorum. Şimdilik izlemeye devam...Bu ve diğer hisseler de dahil,Zararına-Aldığım fiyatın aşağıısna Satmak gibi bir düşüncem de yok,uygulamam da..Elimde denizgyo da var,Onda da Bedelli işi berbat gitti.Sonucu ne olacak bakalım..Son günlerde Takibimde ve uzun zamandır uykuda olan atagyo var..Fırsat bulduğumda portföyüme almayı düşünüyorum..İzlemeni-Araştırmanı tavsiye ederim...Benimkisi düşünce paylaşımı..Nihai karar senindir..
Yer İmleri