Originally Posted by
Kar_Adam
Sayýn ortaðým..Senin adýna sevindim..Ýþini bilen adamsýn..Tebrik ediyorum.Bende þans yok.Hangi hisseyi alsam hemen geri geri inmeye baþlýyor.Patlayan Lastik gibi.Hesabýmda Bankasýndan tut, taþ toprak þirketlerine kadar 16 Çeþit hisse senedi var,Ýnan Hepsi de Kýrmýzý,son limiti de dün teyyare,aselsan,petkime kullandým..Bugün rüzgar gene ters esti..Þimdi mecburen bekliyorum..Borsamýz bir acaipleþti.Ýnanýp güvendiðimiz Þirket hisseleri bizi süründürüyor.TSGYO da kuzu kuzu yatýyor hesabýmda...2.20 tl de dinlenme modunda..Bedelli paralarý þirketin kasasýna girip,Defteri hesabý kitabý normale dönünce 3.00 tl Üzerine çýkmasýný bekliyorum. Þimdilik izlemeye devam...Bu ve diðer hisseler de dahil,Zararýna-Aldýðým fiyatýn aþaðýýsna Satmak gibi bir düþüncem de yok,uygulamam da..Elimde denizgyo da var,Onda da Bedelli iþi berbat gitti.Sonucu ne olacak bakalým..Son günlerde Takibimde ve uzun zamandýr uykuda olan atagyo var..Fýrsat bulduðumda portföyüme almayý düþünüyorum..Ýzlemeni-Araþtýrmaný tavsiye ederim...Benimkisi düþünce paylaþýmý..Nihai karar senindir..
Yer Ýmleri