cevap için teşekkürler. şimdilik satma düşüncem yok zaten. çok salmasın yeterli. herkese hayırlı kazançlar.
cevap için teşekkürler. şimdilik satma düşüncem yok zaten. çok salmasın yeterli. herkese hayırlı kazançlar.
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
bi de alan satanı göremiyorum şu anda ama kafamdaki tek soru işareti; yine olumsuz bişey duyup da satan bi ekip mi var acaba?
umarım sadece ufak bir silkeleme veya düzeltme hareketidir.
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
.
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abim konuya hakimsin borsada mazin var tecrübelisin kime soralım sitem etme görüşlerini önemsiyoruz.. Saygılar...
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ettigim kari cebe aldim artik kafam rahat...imar cikacakmis itiraz olacakmis 1 ay daha bekleriz 1 yildaha bekleriz diye diye 3 yil gecti...satarkende sunu dusundum ya buradan asagiya gelirse diye...bunun hic bir garantisi yoktu... sattim belki erken sattim ama keşke dememek icin sattim...insallah imar cikar insallah itiraz olmaz...iste bu insallahlar yuzunden sattim...
Deniz abim maliyetim 31.. halkka arz fiyatı abilerimize sormamız lazım adam prof olmuş doktora yapmış farklı bakış acısı lazım tabii son kara benim.. Gülegüle harcayın hakkınızda hayırlısı
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri