Sayfa 373/897 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. cevap için teşekkürler. şimdilik satma düşüncem yok zaten. çok salmasın yeterli. herkese hayırlı kazançlar.
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2. bi de alan satanı göremiyorum şu anda ama kafamdaki tek soru işareti; yine olumsuz bişey duyup da satan bi ekip mi var acaba?
    umarım sadece ufak bir silkeleme veya düzeltme hareketidir.
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

3. .

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Sn paydaşlar özelden genelden hep ayni soru pazartesi dusermi çıkar mı kafalar karışık ne yapalım alayimmi tutayimmi satayim mi. Bu sorulara cevap vermek zaten sakıncalı spk yasakları kapsamın da kaldi ki bu soruların cevabını net olarak bilen zaten yok.
    Yine üstüne basarak söylüyorum cevap çok basit herkes kendi riskini yönetecek.
    Herkesin yatırım şekli beklentisi değişiktir önce ben kimim nasıl bir yatirimciyim bu sorunun cevabını bulun sonrada sakin kafayla düşünün ve uygulayın seans içinde anı kararlar almayın.

Ben dâhil olmak üzere twitter vs yerlerde yazan üstad denen zatlara asla inanmayın onların yorumlarını takip edin analizlerine bakın ama sırf birisi söyledi diye işlem yapmayın yatırım kararı hayatta almanız gereken en önemli kararların basında gelir .

By isler çocuk oyuncağı değil para kolay kazanılmıyor.

Umarım herkesin gönlüne gore olur.
    Abim konuya hakimsin borsada mazin var tecrübelisin kime soralım sitem etme görüşlerini önemsiyoruz.. Saygılar...

ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Barsisaanata Yazıyı Oku
    Sakin bir şekilde beklemek gerekiyor.
    Zirveyi bir sekilde deneyecektir insallah .
    Bu mantıkla hareket et.Kendi çalsın kendi oynasin.

Bu arada Sn. Deniz Ozbilek dökülmüş.
    Dokulecekler arasında ilk siralara koymamistim kendisini.
    Sağlık olsun
    ettigim kari cebe aldim artik kafam rahat...imar cikacakmis itiraz olacakmis 1 ay daha bekleriz 1 yildaha bekleriz diye diye 3 yil gecti...satarkende sunu dusundum ya buradan asagiya gelirse diye...bunun hic bir garantisi yoktu... sattim belki erken sattim ama keşke dememek icin sattim...insallah imar cikar insallah itiraz olmaz...iste bu insallahlar yuzunden sattim...

6.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Abim konuya hakimsin borsada mazin var tecrübelisin kime soralım sitem etme görüşlerini önemsiyoruz.. Saygılar...

maliyetini bilmiyorum ama satmak yada beklemek senin kararin olmali...bu kagitta beklerken ne zorluklar cekildi ahgh ahhg...demekki senin maliyet ya 50 ustu yada 60 ustu...

7.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    ettigim kari cebe aldim artik kafam rahat...imar cikacakmis itiraz olacakmis 1 ay daha bekleriz 1 yildaha bekleriz diye diye 3 yil gecti...satarkende sunu dusundum ya buradan asagiya gelirse diye...bunun hic bir garantisi yoktu... sattim belki erken sattim ama keşke dememek icin sattim...insallah imar cikar insallah itiraz olmaz...iste bu insallahlar yuzunden sattim...
    Herkes için hayırlısı olsun..

Sent from my iPhone using Tapatalk

8.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    maliyetini bilmiyorum ama satmak yada beklemek senin kararin olmali...bu kagitta beklerken ne zorluklar cekildi ahgh ahhg...demekki senin maliyet ya 50 ustu yada 60 ustu...
    Deniz abim maliyetim 31.. halkka arz fiyatı abilerimize sormamız lazım adam prof olmuş doktora yapmış farklı bakış acısı lazım tabii son kara benim.. Gülegüle harcayın hakkınızda hayırlısı

Sayfa 373/897 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •