Sayfa 283/705 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon
Arama sonucu : 5635 madde; 2,257 - 2,264 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

...............
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

2. Elimde 1 lot Fener hissesi olmayan ve elinde yüklü miktarda Gs hissesi olan bir yatırımcı olarak Fenerbahçe ye diyorum ki;''FE-NER-BAH-ÇE BİZİ (YARIN) DİSKOYA (TAVANA) GÖTÜÜÜÜÜRRRR........!!!!''

Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    https://youtu.be/65xBpJ5PMXA

Tavukları pişirmişem Hacıyı da komşuya göndermişem......!!!!

Özledik ulan ŞAMPİYONLUĞUUUUUUU.......!!!!!

Ali Koç ne yap et,gerekirse hakemleri satın al FENER i şampiyon yap.....Bıktık be 7 senedir nedir buuuuuu.......!!!!
    Bu klıpte Raul Meireles'e iyi bakın onu ızlerken trubunden gulmekten 3 sıra asgıya dusmustum .Harıkaydı o ortam birde trubundekı oynayanları gosterydı klıp bugune kadar en guzel dugun ortamı olurdu.
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

4.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Reis onu bende düşündüm ama onların soluğu yetmez bu maratona...!!!

Hikaye fenerde.. Şuan benım nazarımda sadece 1 e 3 prımlı fener bu da pek birşey değil benım için..

Hadi bır ıkı tavan daha yapsınlar sonra patınaja başlarlar..!!

Sportif başarıda Bjk ve gs için pek mümkün gözükmüyor..!!
    Şöyle düşün nasıl geçen yıl ts,
    Fb, gs, Bjk sürükledıyse fenerde onları biraz sürükleyecek sonra başladığı yere dönüş..!!!
    Ben bu senetleri lıg sonuna kadar kanaryamda ışık gorduğum müddetçe tutarım..!!!

Ben bu senede girerken fb hısselerımın fiyatına bakmayacam demiştim ama hırsıma yenildim...

Kent bıstın en değerli şirketı olabiliyorsa fb neden olmasın..!!!

Hedef kentin pıyasa değerini geçmek..

Ali babayla herşey çok guzel olacak.. ..

Bır anda kendimi Tatar hissettim... ..

Tatarızm... Borsada yatırım anlayışını değiştiren fenomen !!!.. Bir yol yeniden doğuş hikayesi.. ..
    https://youtu.be/yrYbaElz-z0

Rapaiiiiiiiiçççççç....Rapaiiiiiiççççç......Rapaiii iiçççççç.......Rapaiç atıyor ve 4 oluyoooooorrrrr.........!!!!!
    Fenerbahçe 4-Antep 3........!!!!
    Maç bitti maç bitttiiiiiii......!!!!

5.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Elimde 1 lot Fener hissesi olmayan ve elinde yüklü miktarda Gs hissesi olan bir yatırımcı olarak Fenerbahçe ye diyorum ki;''FE-NER-BAH-ÇE BİZİ (YARIN) DİSKOYA (TAVANA) GÖTÜÜÜÜÜRRRR........!!!!''
    Çok yaşa Tatar

6. Bakıyorum bir çok kişi azaltmış elindeki payları , Tatar ben senin sonradan aldın sanıyordum almamışsın Fener

7. Benimde kafamdaki hedefe geldi ama satmadım biraz daha bekliycem

8.  Alıntı Originally Posted by fenerLEE Yazıyı Oku
    Bu klıpte Raul Meireles'e iyi bakın onu ızlerken trubunden gulmekten 3 sıra asgıya dusmustum .Harıkaydı o ortam birde trubundekı oynayanları gosterydı klıp bugune kadar en guzel dugun ortamı olurdu.
    https://youtu.be/sG_v0hQxagY

Hasan Vezir attı 4 olduuuuuu.........!!!!!!......3-0 dan 4-3 yaptı Fernerbahçeeeeeemmmmm.......!!!!...Fenerbahçe 4-gs 3....!!!

Benim için ŞAMPİYONluklar kadar bu gibi UNUTULMAZ MAÇLAR önemli......!!!!!

Çocuk idim .....Ama o zaman da FANATİK FENERLİ idim.......Ne sevinmiştim beeeeee........!!!!!!

Sayfa 283/705 İlkİlk ... 183233273281282283284285293333383 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •