Sayfa 284/754 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon
Arama sonucu : 6029 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    Bakıyorum bir çok kişi azaltmış elindeki payları , Tatar ben senin sonradan aldın sanıyordum almamışsın Fener
    Almaz mıyım Barbi .Dün yarısını satmıştım.Bugün diğer kalanları da sattım.Artık Gs hissesi taşıyorum.Ayrıca Frigo ve ismi bende saklı çok sığ bir hisse......!!!!!

2.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Nerdesin BARBİİİİİİİ........?????

Yahu bende de 1 lot FENER hissesi kalmadı ama yazıyoruz burada....Bak FENERLEE de sattığı halde yazıyor......!!!!!

Kutlayalım FENER imizin kazandırdığı paraları......Ben GSray dan kazandığım paraları da FENER sayesinde kazandım diyorum.Çünkü FENER imiz olmasaydı CİMBOM da kalkmayacaktı......!!!!
    Şimdi yürüyüşten geldim bugün çok güzeldi yine Fener sırtladı sporları know un dediği gibi Fener güven veriyor diğerleri patinaj çeker diye düşünüyorum. Hedef fiyatımı güncelledim normalde 29,50 satış yapacaktım ama bekliycem az kaldı bir sürpriz yapıp 7 tavan çekermi...

3. FANATİK GALATASARAYLI HASAN ŞAŞ bakın neler anlatıyor......!!!

https://youtu.be/7z6Ld5hzY7Q

Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Nerdesin BARBİİİİİİİ........?????

Yahu bende de 1 lot FENER hissesi kalmadı ama yazıyoruz burada....Bak FENERLEE de sattığı halde yazıyor......!!!!!

Kutlayalım FENER imizin kazandırdığı paraları......Ben GSray dan kazandığım paraları da FENER sayesinde kazandım diyorum.Çünkü FENER imiz olmasaydı CİMBOM da kalkmayacaktı......!!!!
    Tatar kardesım demıssınkı bak FenerLEE sattıgı halde yazıyor.
    Sebebini acıklıyım.Diğer bolumlerde yazdıgımzda cıddı cıddı yazıyor gelen cevaplarda aynı dogrultuda cıddı oluyor. Ama burada yıne cıddı sekıld yazdıgımız cevaplarda sonunda bır espırı patlatıyoruz ve stres dagıtıyoruz. İşte bu bolum bana aile ortamını hıssettırıyorum.Sızlere kanım cok ısındı daha onumuzde maçlar var yazmaya devam edecem.Elımızde FENER hıssesı yok ama hala kalbımızı FENERBAHCE nın Fenerı aydınlatıyor
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

5.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    FANATİK GALATASARAYLI HASAN ŞAŞ bakın neler anlatıyor......!!!

Çok iyi çok güldüm bu kadar olmaz

Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    FANATİK GALATASARAYLI HASAN ŞAŞ bakın neler anlatıyor......!!!

Ekrandakı dolar ve euro ya bakın acaıp prım yapmış
    Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

7.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Almaz mıyım Barbi .Dün yarısını satmıştım.Bugün diğer kalanları da sattım.Artık Gs hissesi taşıyorum.Ayrıca Frigo ve ismi bende saklı çok sığ bir hisse......!!!!!
    Pardon dikkatimden kaçtı bir an . Frigo iyi yakalamışsın bedelsiz temettüsünü hadi bakem hayırlı kazançlar

8. yarın,cuma veya haftaya birgün Fenerbahçe tavanlar bitince birgün Taban olacak .O gün kimse kimseyi sen GAZLADIN,PAZARLADIN diye suçlamasın......Burası borsa kim kime KORSA diye boşuna dememişler.....!!!!

Ben spor hisselerinde sezon açılmadan pozisyon aldım ve bu yatırımımın karşılığını ÇOK BÜYÜK VOLE ile aldım.Gsray da da yarından itibaren gerekeni yapmaya başlayacağım.....!!!!

Fener giderse Gs ,bjk ve tspor da gider......Fener biterse gs ,tspor ,bjk de biter.....İşte bu yüzden EN BÜYÜK FENERBAHÇEM....!!!

Sayfa 284/754 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •