Sayfa 175/1001 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: Viop - XXIV

1. Videolar
    Yeni Tweetleri göster
    Zaman akışında ara
    Prof.Dr.Mustafa Cankurtaran
    @mustafacankur73
    ·
    15s
    Ankara Wuhan oldu. 10-14 gün sokağa çıkma yasağı gelmeli. Ankara sağlık kapasitesi aşabilir. Artık hasta yatıracak yoğunbakım zorlaşıyor. Kapalı her hastane açılmalı. Özel yoğunbakımlar pandemi için açılmalı. Halkın insiyatifine bırakmak yanlış. #ankara #COVID19 #COVID

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Varlık fonu iyi yönetldiğinde borsamız yabancıların oyun alanı olmaktan çıktı...gelmeyen küçük yarırımcı rekorlar hep bu hükümetin zamanın da oldu ...eğer Türkiye eski Türkiye olsaydı bugün endeks Yunan krizi,suriye krizi ile endeks 30bine inmişti....
    Türkiye şuan yepyeni bir süper güç olduğunu Doğu akdeniz krizi ile bir daha gördük...Buradan sağlam çıkarsak gelecek vad ediyor...kim ne derse desin....
    geçmişte olsaydık bu borsa yeni zirvelere giderdi.... çünkü geçmiş hükümetler dolara müdahale etmiyordu... mb daki dolarları satmıyordu.... kamu kuruluşları hala devletteydi...
    şimdi elinde dolar yok, birde üstüne 40-50 milyar dolar eksidesin ve hala sağa sola kabadayılık yapıyorsun... zamanında bülent ecevitte amerikaya kafa tutmuştu... iyi mi etti, iyi etti... ama o yıllarda bize ambargo koyuldu... ekonomi mahvoldu... kuyruklar oluştu... bu kuyruklarda sizin gibi yandaşların ağzına sakız oldu...
    rüşvetin, yolsuzluğun, üretimin, kanunların ve paranın olmadığı ülkeler gelene geçene posta koyabilir.... çünkü yönettikleri ülkenin geri kalmışlığının ve fakir olmasının sebebi tamamen dış güçler ve muhalefettir... kendileri kesinlikle süperdir, mükemmeldir, harikadır ve hata yapmaz.... hata yapsada kabul etmezler.... örnek; venezuela, belarus, rusya, çin ve geri kalmış fakir ülkeler....
    Komik olan şu; sizin güçlüyüz, dış güçler lafınızı aynen venezuela ve belarus başkanlarıda söylüyor... ne kadar da benziyoruz dimi

3. mesaj varsa oyun vardır..kış mevsiminin son ayında yani sadece 1 aylık soğuk havada virüsün tahribatını yaşayaşan Avrupa ve ABD, ekonomileri kapatmayacazki diyebiliyor..halbuki önlerinde virüsün en sevdiği sonbahar-kış mevsiminin 6 ayı var..yani 6 kat risk varken mesajlarla algılarla dolu bir zamanı yaşıyoruz..
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    2 gündür ybtakasoranı artıyor, en son 49 altına düşürmediler, kaçmıyoruz mesajı var gibi sanki

4. Tebrikler akcay abi,
    benim lönkler gelmedi daha, pala sana torpil mi geçti
    Pardon bekleyen miş
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tebrikler akcay abi,
    benim lönkler gelmedi daha, pala sana torpil mi geçti
    benimde shortlar kapanmadı.

0,75 döndü şerro pala

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Varlık fonu iyi yönetldiğinde borsamız yabancıların oyun alanı olmaktan çıktı...gelmeyen küçük yarırımcı rekorlar hep bu hükümetin zamanın da oldu ...eğer Türkiye eski Türkiye olsaydı bugün endeks Yunan krizi,suriye krizi ile endeks 30bine inmişti....
    Türkiye şuan yepyeni bir süper güç olduğunu Doğu akdeniz krizi ile bir daha gördük...Buradan sağlam çıkarsak gelecek vad ediyor...kim ne derse desin....
    Süper güç mü kah kah ) Borsamız da yabancıların oyun alanı olmaktan çıkıp senin de söylediğin gibi varlık fonu yani halkın parasıyla, bir kaç tahta üzerinden manipüle edilen ve belli bir kesimin cebini doldurduğu bir çöplük hâline geldi. Bir yıl sonra bu yeni gelen yatırımcıların yüzde kaçı kalacak çok merak ediyorum.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. jöleli palacanda amma nazlandı be yaaaa...

sal aşşa gelsin korkma ben tutarım aşşada
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

8. 122.825 den Lönglerime ek çekip

Danalarıma desteği verdim 🐮🐮🐮🐮

Sayfa 175/1001 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •