Sayfa 342/1001 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Viop - XXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
    gubfr

hiç bilmediğim bir şirket,
    istikrarlı bir şekilde gitmiş,

2.  Alıntı Originally Posted by cml Yazıyı Oku
    gubfr

hiç bilmediğim bir şirket,
    istikrarlı bir şekilde gitmiş,

1 yılda 15 kat arttı. Haftalık grafikte de güzel flama çiziyor. Trene yüklüyor KY yi. Girende çok.
    İnşallah alanları uzun vadeci yapmaz. Ben hiç olumlu düşünmüyorum. ytd.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
     Alıntı Originally Posted by ssregitoss Yazıyı Oku
    Cemil bey ben genellikle viop dan işlem yapıyorum en azından ordaki hisseler teknik temel az cok uyuyor ama şöyle bir problem var ne yazık kı bazı tahtalar cok sığ . Mesela tofaş ve froto . Froto dan 10 sözleşme satsak 6 kademe düşüyor. Büyük teminat ile düşüşlerden faydalanamiyoruz bazı tahtalarda . Ben herkeze yön tahininin kolay olduğu zamanlarda (98 bin dönüşü gibi veya tepe pivot kırımları ) viop u öneriyorum. Ama gel görki utanılacak kadar cok sığ tahtalar var .
    Belli başlı bir kaç senet hariç pay vadeliler halen sığ, zamanla oturacaktır,
    bist 30 bile 2010 yılına göre 4 kat farketti hacimde ve toplam kontrat sayısında
    ben bist 30 ve usd kontratlarında işlem yapıyorum, altın bile bazen sığ kalabiliyor
    hisselerde de garan ile keskin bir şey görürsem 10 ile 50 kontrat arası bir dönem
    poz almıştım, kaldıraç oranları çok mantıklı da değildi, bist 30 ve usd daha yüksek
    kaldıraç, düşük kaldıraç ve küçük pozla da vakit kaybı bir tarafa komisyon bir tarafa
    çok cazip gelmiyor, toplamda da çok yüksek kontratlarla işlem yapmıyorum zaten,
    ayrıca fazla çeşit kontrat olunca dikkat dağılıyor, hata oranı artıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    1 yılda 15 kat arttı. Haftalık grafikte de güzel flama çiziyor. Trene yüklüyor KY yi. Girende çok.
    İnşallah alanları uzun vadeci yapmaz. Ben hiç olumlu düşünmüyorum. ytd.
    Suyu çıktı, hiç alakası olmayan insanların hisse alıp sattığını duyuyorum,
    üstelik benim hiç grafiğine bile bakma gereği duymadığım hisseleri alıp satıyorlar,
    sadece bist olsa hadi diyeceğim ama yurtdışı şirketlerin hisselerini bile taşıyan çok,
    garip bir dönem, biraz 2000 li yılları hatırlatıyor fakat şu andaki daha tehlikeli
    o zaman mecbur bir banka veya aracı kurumda işlemler yapılıyordu, şimdi
    cepten kolayca yapıldığı için bir gece ansızın gelecekler, sabah uyandığımızda
    değişik bir sabaha uyanacağız diye düşünüyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
    balat

dipten 10 kat çıkmış birde üstüne flama yapıyor
    fk 45 olmuş, flama çalışsa bile halka arzın 1/10 fiyatına gelecek
    komik desen değil, şaka desen değil

6. Altin ve tl için forex te işlem yapmayi öneririm herkese. Ben yurtdışı sağlam bir firma bulana kadar çok denedim. Sonunda buldugumun ertesi günü dow çakilmaya başladi. Viob ta kisa pozisyondayim, ancak dow a kisa pozisyon açmam düşeceginden emin olsamda açmiyorum.Umarim dow düşer ve bana alim firsati tekrar verir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,473
    Kent

gidip yatayım en iyisi

8.  Alıntı Originally Posted by cml Yazıyı Oku
    Suyu çıktı, hiç alakası olmayan insanların hisse alıp sattığını duyuyorum,
    üstelik benim hiç grafiğine bile bakma gereği duymadığım hisseleri alıp satıyorlar,
    sadece bist olsa hadi diyeceğim ama yurtdışı şirketlerin hisselerini bile taşıyan çok,
    garip bir dönem, biraz 2000 li yılları hatırlatıyor fakat şu andaki daha tehlikeli
    o zaman mecbur bir banka veya aracı kurumda işlemler yapılıyordu, şimdi
    cepten kolayca yapıldığı için bir gece ansızın gelecekler, sabah uyandığımızda
    değişik bir sabaha uyanacağız diye düşünüyorum
    Sizde iyi bilirsiniz herkesin alım yaptığı borsadan uzak durmak ya da temkinli olmak lazım. Zamanında da borsaya çok heveslenen olmuştu. Sonrasında çoğu tövbe etti. Benim de tanıdığım , ölse 1 lot hisse almayacak insanlar yaratıldı.
    Ben normalde sürekli hisse taşırdım. Tekfen-Tav-Tüpraş-Ereğli- Bankalar vs. Şimdi sadece kanallar arası-ortalamalar arası al-sat yapıyorum. Onda da max. %3 stoplu işlem yapıyorum.Sebebi şu dönem için ülkeye-ekonomi yönetimine- dış politika yönetimine güvenememem.

82.000-120.000 yükseliş hareketinde yeni yatırımcıya yan tahtalardan çok iyi paralar kazandırdılar. Şu an anormal bir özgüven içinde her aldığı hisseden para kazanacağını sanan bir kitle oluştu. Fiyata bakmadan alıyorlar. Ama kumarda önce kazandırır sonra fazlasını alırlar. Kuralı ve raconu budur.

Sayfa 342/1001 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •