Originally Posted by onur1064 kemtuz üstadim bugün biraz icimi rahatlatti benim Hangi konuda soyle biz de rahatlatalim
Kemtuz ustadim Burun akintisi oluyormu bu merette İlginctir bir haftadir aralikli akintim var
Originally Posted by onur1064 kemtuz üstadim bugün biraz icimi rahatlatti benim Ne demek forumdasiz şunun surasi
Originally Posted by Webster Kemtuz ustadim Burun akintisi oluyormu bu merette İlginctir bir haftadir aralikli akintim var Üstad, her nöbetimde 200 e yakın hasta görüyorum. Burun akıntısı olup covid olma oranı çok az. Hapsiranda iyice az.
Originally Posted by Webster Yyapi diyor onurum gozlerinden belli Otur on Işte webster üstad farkı. Çünkü çok yeşil var. Ama üstad leb demeden leblebi tozu dedi
Originally Posted by Kemtuz Üstad, her nöbetimde 200 e yakın hasta görüyorum. Burun akıntısı olup covid olma oranı çok az. Hapsiranda iyice az. Burdan da bulaşırmı bu meret.
Originally Posted by Kemtuz Işte webster üstad farkı. Çünkü çok yeşil var. Ama üstad leb demeden leblebi tozu dedi aman o degil 😀😀
Originally Posted by myfinans Burdan da bulaşırmı bu meret. 😀 ben maskeye çok dikkat ediyorum n95 artı 3 kat cerrahi maske takıyorum. Onun dışında bir şeye dikkat etmiyorum. El temasi , alınanların izole edilmesi vs vs. 6 aydır bulasmadi . Hayırlısı bakalim
Forum Rules
Yer İmleri