Sayfa 354/1001 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: Viop - XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by ukc Yazıyı Oku
    https://tr.euronews.com/2020/09/06/k...lep-artt-video
    Bari dürüst çalışsa arıcılarımız değilmi .
    5 kavanoz bal 100 tl aklıma geldi.
    Böyle dolandırıcının çok olduğu ülkede kerizin bitmemeside ilginç ,,kriminal inceleme lazım, tosunlar sütbanklar telefonda profların bile dolandırılması.
    Çevremde çok soran var hisse nasıl alınır satılır diye ,aç oku öğren diyorum tık yok
    Büyük ihtimal yan küçük hisselerin rallisi cazip geldi insanlara.
    Bana da soran çok oluyor mesela ben memur tek.maas ve kirada oturan bir insanım ama Mercedes arabaya biniyorum diye insanlar resmen beynimi yiyor sana 10 bin veriyim bana 1 sene sonra 100 bin yapar mısın veya bana Bi hisse söyle iki kat kazaniyim der gibi insanlar borsanın ne kadar zor ne kadar stresli birsey olduğunu bilmiyor ben yıllarımı verdim insanlar benim yapmış olduğumdan hiçbir haberleri yok araba almakta ki kastım karımı realize edip zor günler için kullanabilmem Di aslında araba almak bile benim için bir yatırım Di ayriyeten ihtiyacımı da karşılıyordu ev almadım kirada oturuyorum çünkü şuan ev almayı doğru bulmuyorum elimdeki nakiti değerlendirip doğru yatırımlar yapmaya çalışıyorum keşke benim de öyle bir tanıdığım olsada parayı versem bana 1 yıl sonra iki katını verse ama öyle bir dünya maalesef yok yılların birikimi deneyimi o stres gerçekten kolay değil keşke herkes kazandığı paranın kıymetini bilse değerini anlasa ama hep ucuz yoldan zengin olma hayalleri ile kazandıkları birikimleri bu kadar kolay heba etmeseler sabırlı olsalar sebat etseler ama keşke ler bitmez

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Erol Mütercimler ne güzel söyledi..

Masaya oturduğumuzda, bizi savunacak ve konuya vakıf DİPLOMAT yok...
    CB zaten anlamaz,bilmez (anlamak zorunda da değil)
    diplomat yok ama vakıf dolu kızın vakfından mı istersiniz, bilalinkinden mi..?

3. Durumumuz hemen hemen aynı
    borsada tahminim volatilite li ve yukarı yönlü olacak ,piyasa yapıcılarda yeni ky girişini önemser zahar
    recep ivedik diyor ya bankada; Sende kazanacan bende kazanacam bacı kardaş

4. fiç ibb nin görünümü negatife mi çekmiş?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Viop - XXIV

DOLAR

15 DK

BİR KASIRGA GELİYOR.
    BAKALIM NE TARAFA....KUZEYDEN Mİ ESECEK-GÜNEYDEN Mİ.?
    SİNYAL-İNDİKATÖR VERMİYORUM..
    HERKES KENDİ HAYALİNİ KURSUN..
    15 dk lık kasırga bu sadece

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    Suudi Arabistan'ın petrol devi şirketi Aramco'nun ekim ayı için indirime gitmesi toparlanan talepte bozulma yaşanabileceği sinyali mi diye sorgulandı

*

Suudi Arabistan'ın ekim ayında petrol satışları için fiyatlamayı düşürmesi, dünyanın en büyük petrol ihracatçısının tüm dünyada korona virüs vakalarında yeniden görülen artıştan dolayı petrol talebinde belirsizlik öngördüğünü işaret ediyor.

Saudi Aramco, Arab Light ham petrolünde ana pazarı olan Asya'ya olan ihracatını beklenenden fazla miktarda azalttı. Ayrıca ABD'li alıcılar için de fiyatlamayı düşürdü.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    Petrol -2% ile açılmış. Abd de artı gösterip aşağı eğilmiş. Sabah ola hayrola... bizim cuma kapanışı oyun değilse bozulmamamız gerekir...
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Erol Mütercimler ne güzel söyledi..

Masaya oturduğumuzda, bizi savunacak ve konuya vakıf DİPLOMAT yok...
    CB zaten anlamaz,bilmez (anlamak zorunda da değil)
    Diplomata ne gerek var. Bir huuuuulooooooogggfg cektik mi tum Avrupa titrer

Sayfa 354/1001 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •