Originally Posted by bawer Çift haneleri beklerken 9 ları bile artık göstermiyor, bizim bebeğin bezi bırakmaya hiç niyeti yok gibi.:) diye konusmaya baslarsa dostum o kagidin gitme vakti gelmistir :))
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir. Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Originally Posted by Dvk_Psh diye konusmaya baslarsa dostum o kagidin gitme vakti gelmistir :)) Çok fazla dinlendi, herşeyin fazlası iyi değil dostum.:) Gımıldan gımıldan gımıldanıver Ah şöyle nazlım da gımıldanıver :kahkah:
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Originally Posted by bawer Çok fazla dinlendi, herşeyin fazlası iyi değil dostum.:) Gımıldan gımıldan gımıldanıver Ah şöyle nazlım da gımıldanıver :kahkah: sen türküyü burda söylüyorsun ama baska hisseni yürüyor değerli ortağım :)
Originally Posted by Dvk_Psh sen türküyü burda söylüyorsun ama baska hisseni yürüyor değerli ortağım :) 2021'e kadar izolasyon var orda.:) Aşağı vuruşlarda onlarca kez devre kesen hisse yukarı hareketlerde en ufak tepkide hemen geri sarıyor.
Hissede pek kimse de kalmadı tahtacı, az bir yürü git artık. Gımıldan gımıldan gımıldanıver. Ah şöyle nazlım da gımıldanıver.
Forum Rules
Yer İmleri