Originally Posted by Batman bir harf daha satın alabilir miyiz onur bey webster ve 1 arkadasa soyledim sadece o diger arkadas yardim sozu vermisti umarim unutmamistir
Değerli Üyeler, Size bir sorum olacak, lütfen cevap verin: Bugün saat 13:30 geçmeyecek şekilde fon satış emri girsem T+2 olarak para ne zaman hesabıma yatar ? Saygılarımı sunarım.
Originally Posted by onur1064 2 gün once soyledigim S ile başlayan ancak yürüdü Originally Posted by onur1064 O ile başlayanda yavaştan hareketlendi Ya tamam onur 😀😀😀😀
Originally Posted by ayberk_08 Değerli Üyeler, Size bir sorum olacak, lütfen cevap verin: Bugün saat 13:30 geçmeyecek şekilde fon satış emri girsem T+2 olarak para ne zaman hesabıma yatar ? Saygılarımı sunarım. 13.30 a birakma Engec 12.30 da sat P.tesi 14.45 de kontrol et
Originally Posted by ayberk_08 Değerli Üyeler, Size bir sorum olacak, lütfen cevap verin: Bugün saat 13:30 geçmeyecek şekilde fon satış emri girsem T+2 olarak para ne zaman hesabıma yatar ? Saygılarımı sunarım. Bugünkü fiyattan yarın işlem gerçekleşir, yani takas günü yarın +2 işgünü eklerseniz salı günü öğleden sonra hesabınızda.
Yazilimin eline verdiler Arena aldim İzleyelim onurum
Originally Posted by Webster Ya tamam onur 😀😀😀😀 noldu soyle hisselerin adinida insanlar dogrumu soyledigimi anlasinlar
Originally Posted by Webster 13.30 a birakma Engec 12.30 da sat P.tesi 14.45 de kontrol et Çok teşekkür ederim. O halde Pazartesi emri girmek daha mantıklı mı ?
Forum Rules
Yer İmleri