Sayfa 179/919 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. 2007 50 çalışan
    2008 hedef 100 çalışan
    2016 56 çalışan
    2018 93 çalışan
    2020-Haziran- 136 çalışan

Benim tahminim, ayakları üzerine basması 2016 sonrası gerçekleşti, o eski zamanlara göre risk pek daha az..

Zaten bütçe ile ilgili sıkıntıları olmasaydı, halka açılmazlardı, o yetmedi daha sonra NETAŞ'A yok fiyatına satış olmazdı

ytd

2.  Alıntı Originally Posted by lionnes Yazıyı Oku
    evet doğru yanlış yaptım hatta fazla abartarak bir çok kere yazdım negatif yazılar ama bunun sebebi o zaman tek hissem kront olmasıydı ve 2-3 sene boyunca zararda olmamdı ve hergün gün zararı görüp yazmamdı.

Yanlış yaptım hatamı kabul ediyorum ama kimseye de hesap vermem.
    Yanlışı biz diğer yatırımcılara yaptın ama tamam hesap verme

3.  Alıntı Originally Posted by Usta Yazıyı Oku
    2007 yılındaki haberden medet umacak kadar "desperate" bir duruma düştüysek işler vahim demektir. (desperate: çaresizlik içinde olmak, bundan dolayı gözün bir şeyi görmeyecek duruma gelmesi)

Yine de Kront'un kurulmasından 1 ay sonraki bu ropörtajda ilginç detaylar var. Mesela:

"Kron'da yıllık ciro hedefiniz ne?

- Bu yıl sonunda 50 çalışan ve 1 milyon 250 bin dolar ciro hedefliyoruz. Yarım yıl geçirmiş olacağız. 2008 hedefimiz ise 100 çalışan, 9 milyon 375 bin dolar ciro. 2008'de yıllık ciromuzun kişi başı 125 bin dolar olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz."

2008 hedefimiz 9 milyon 375bin dolar demiş, 2019'da yakalamışız bu hedefi.. hahahaaha...
    Çalışan sayımız 2016'da 50 küsürdü..

Şaka yapıyorum tabi, dolar fiyatı o zamanlar 2 liranın altındaydı.. Ama dolar olarak ciro artışı olmadığını da gözardı edemeyiz. İhracatın artışı ile beraber bu yerinde sayma bitecektir inşallah. 2008 cirosunu bilmiyorum ama 1 senede 8 kat ciro artışı hedefi olan bir patronumuz olduğuna dikkat çekerim..(büyük ihtimal yazılım satın almalarla büyüme planı vardı ama bütçe yetmemiş olabilir)

Dolayısı ile 5 senelik hedeflerde temkinli olmak lazım. Bakın, %40 ortak olan kurucu Ahmet Bey bile hisseden ayrılmış.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    O değil de bu bir sene sonrası için verdiği 9 milyon 375 bin dolarlık ciro hedefinde, o 375bin liralık kısmın hesabını yapacak hassasiyette nasıl tahminde bulunmuş..helal..

4. Sayın kafkas bence iyi bir tecrüben var... Ara sıra bişeyler paylaş. Sosyal medyada ustayım diye gezinen kişiler paylaştıkları grafikler ile yanıltıcı olabiliyorlar. Nedir durum sizce ??? Ytd

5. There has never been a more important time for complying with regulations, nor a more important time for IT teams to use productivity tools so they can keep up with these new pressures.

https://ironsphere.com/2020/09/simpl...a-and-pci-dds/

6. GÜN BİTİMİ..

Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.

8. biliyorum tekrar tekrar yazıyorum ama dayanamıyorum...

spek kölesi bak tekrar yazıyorum ... 55 milyon yıllık satışta kalsa bile ( ki artacak satışlar bu sene Lütfi Bey kesin gözüyle bakıyor) yüzde70 arge ve pazarlama var satışlardan ayrılan

bistteki diğer yazılımların ortalama fkı 23 lerde şu an.. ve bu şirketler arge ve pazarlamaya da, satışların yüzde 10-30 unu ayırıyorlar..

bak spek kölesi 55 milyon satışta , kron yüzde 30 ayırsa arge ve pazarlamaya fksı şu an 13 olur (diğer yazılımlar 23 fk olduğuna göre krontun fiyat ne olur? )

ha spek kölesi kron diğer yazılımların 3 katı fazla arge ve pazrlamaya ayırıyorsa , diğer yazılımların da ortalama 23 fkda olduğunu düşünürsek bu 23 fknın da 3 katı olması gerek kront fiyatlamasında yani 60-70 fk

hhaa sen bist sığ piyasa istediğimi yaparım dersen de en az 5 sene burdayım spek kölesi .. inatsa inat artık spek kölesi....

Sayfa 179/919 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •