Sayfa 241/682 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by sertan060606 Yazıyı Oku
    Galibin show ywni baslıyor bakalım şirketlerini kaça vurdura vurdura satacak atlas işi bitti mepet comolokko avtur dokoko sırada hangisi var acaba ))
    ortak metro bugün 13 milyon lot sattı bu galibinmiydi...

2. Fonetciler piston aşağı bence

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by szinan Yazıyı Oku
    Yani asagimi yukarı mi ?

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sayim 4 u yapmasi gerektigini gosteriyor dolayisiyla yukari...ytd

4.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    ortak metro bugün 13 milyon lot sattı bu galibinmiydi...
    evet ortak metro da galibin şirket sanırım gurcistana paraları götürüp oradaki kumarhanede zar atacak

5. Bu kadar büyük paralarla girilmez bu asansör kağıtlara dostlar. Ne yaptınız kardeşim. Maksimum 5-10 bini geçirmeyin heyecan arıyorsanız.

hala gecerlidir...ytd

7. Yarin da taban...Net ytd

8. Simdi sizinle bir yorum yazıp paylaşacağım ancak lütfen arkadaşlar bu kimseye alin veya satın diye tavsiye değildir...

Dune kadar metro nin elinde 16 milyon lot vardı, bugün metro 13milyon 200 bin lotu sattı, elinde 2 milyon 800 bin lotu kaldı.

Yani öyle yarin bu tahtayı bugunki gibi silkeleyebileceklerini sanmıyorum, mal bitti elinde, bunu birazdan tablolar vereceğim takas göreceksiniz, zaten metro şirketin açık olan hisselerinin %60 ni elinde tutuyordu ,onun dışında hisse diğer kurumlarda az miktarda var. Bugün metro son darbeyi vurdu bana göre yarin hisse yukarı yönlü dönüş yapar diye düşünüyorum.ancak düştüğü gibi hızla çıkarmı bilemiyorum.

Öyle kafadan boş boş yarin iyice batar biter diyenler neye gore konuşuyor bilmiyorum sanırım psikolojiye oynuyorlar.. Birazdan iki takas atacağım biri pazartesinin takası biri bugunun takasi, metroda mal bitti denecek kadar az kaldı. Kimsenin algınızla oynamasına izin vermeyin.

Tabloyu hazırlıyorum herkes baksın ve kendine gore bir pay çıkarsın, ben kimseye alin veya satın demiyorum, sadece zararı çok olan arkadaşlar iyice karamsar olmayın diyorum.

Sayfa 241/682 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •