Sayfa 337/705 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon
Arama sonucu : 5634 madde; 2,689 - 2,696 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

polemiğe girmeden şöyle bir durum tespiti yapacağım.ben çok eski bir beşiktaşlıyım.
    rahat olun fener bu sene öyle yada böyle şampiyon olur.olacaktır.
    nedenmi açıklayayım bence.ali koçun kredis bitti.fener taraftarı gözünde kredisinin bittiğini biliyor.
    kendiside yönetimde taraftarlarda bunu biliyorlar.taraftarların sabrı kalmadı.şampiyonluk istiyorlar fener taraftarları.
    kendi cebinden federasyon kiriterlerine rağmen her yıl 10-15 gibi futbolcuyu sanki çok ucuz rakamlara transfer ediyormuş algısıyla transferleri yaptı.yapmayada devam edecektir.
    ali koçun son kozu bence taraftarların sabrıda kalmadı.
    çok sevilen birisi ali koç fakat tarftarlar icraat istiyorlar.şampiyonluk istiyorlar.
    trabzon şampiyonlar ligine gidememişti malumunuz.
    trabzon neden gidemiyoruz diye itiraz dilekçesine istinaden.
    uefa dan ağaoğlunun dediğine göre tv de söyledi bunu.
    sizi türkiyeden şikayet ettiler demişler uefa yetkilileri ve ts başkanı ağaoluda bizi şikayet edenleri öğrendik demişti.tv kanalında konuşurken öğrendik.
    şimdide ts ve gs bu kadar para kiriterlerine takılan fb yi uefaya şikayet etmeleri kaçınılmaz.
    öyle yada böyle fb vedatı bence bu nedenle satmak zorunda kaldı.
    uefadan ceza almamak için yerini doldurması lazım.

vedat bu yüzden satıldı.
    uefa dan fb mercek altında.
    diğer klüblerde mercek altında.uefadan ceza yemek istemiyorlar.
    federasyona bildirilen futbolcu ücretlerinide tüm klübler düşük göstermiş oluyorlar haliyle.
    gerçi fb şampiyonluk istiyor bu sene.uefadan ceza gelsede umurunda değil.
    fb yönetimiyle tartarıyla bu yıl şampiyonluğa kilitlenmiş durumda bu yıl şampiyon olacaktır. öyle yada böyle şampiyon olacaktır.
    iyi oyunla kötü oyunla hakem kıyağı hakem yorumuyla hakem hatasıyla şampiyon fener olur bu sene mecburen.
    o yıl bu yıl.şampiyonluk yılı.başka yolu yok..
    stoper ve ön liberodaki adamlar sırıtıyor vasat oyuncular.
    iki tane iyi golcü almaları lazım ayrıca.2 iyi oyuncu alınması lazım.
    yani hakem kıyağına gerek olmadan maçı bileğinin hakkıyla kazanacak şu an için kadrosu yok.yeterli değil.
    4 transfer lazım.dedğim mevkilere dünkü maçta sırıttı oralar çok vasat adamlar var oralara takviye şart.
    trabzonda dünya capındaki gölcüsü sorlotta gitti gidecek.trabzonla çekişir diyordum.trabzon şorltun yerini dolduramaz.fenerin rakibi trabzon olur diyordum.şorlot giderse meydan fenere kalıyor.
    hakem faktörüde fb lehine bence bu sene öyle yada böyle şampiyon olacaktır..
    dün akşam görüntüdeki uydurma penaltı.rize başkanının haklı hakem isyanı vardı.
    rize başkanının haklı hakeme isyanı vardı
    böyle basiretsiz hakemlerle fenerde maç kazanmak istermi.istemez..
    buna rağmende iyi oyun oynamadığı maçlarda böyle hakem kıyağı hakem yorumu ile uydurma penaltı ile maçı kazanmak önemli.
    3 puanı fener aldı neticede...
    hisse olarak tüm 4 klübünde bu kadar borçlarını 15-20 yıldan önce ödeyemeyecekleride bu borclarına göre faizini dahi ödeyemiyorlar.ödeyemezlerde.yıllık faizi bile 300 milyon tl tutuyor.
    klüpler kısaca borçlarının ötelediler ve devlet eliyle iflastan şimdilik kurtarıldılar.
    ilerisi önemli.borclar ödenmesi tekrar gündeme gelecektir.her klüp aynı durumdalar.
    bankalarla yapılandırma yapıldı.faiz erteleme öteleme.burasıda tamamlandı.
    seyirci gelirleri yok.giderler çok.hele futbolculara verilen o inanılmaz korkunç yüksek yıllık maaşlar.
    4 büyük klüp anlaşması lazım.kendi aralarında anlaşsalar.en yüksek maaş 400-500 bin avroyu geçmeyecek bir anlaşma yapsalar klüpler iflastan kurtulabilirler.
    bazı futbocuların aylık maaşı 2325 tl olduğu ülkemizde vergiziz 4-5 milyon aylık maaş alıyorlar.vergisiz maaş alıyorlar.
    bunlardan devletin en az yüzde 50 vergi alması lazım.
    devlete gelir gelir.mutlaka böyle bir düzenleme lazım.vergi vermeyen astronomik maaş vergisiz maaş dünyada yok.yüzde 50 vergi kesilsin futbolculardan vergi düzenlemesi şart.
    klüplermi yaşayacaklar yoksa menejerler futbolcularmı zenginliklerine zenginlik katacaklar.
    devlette burada hatalı asgari ücrettenm vergi alınıyorsa futbolculardanda menjerlerdende antrönörlerde en az yüzde 50 kaynağından vergi alınması lazım.anında nakit olarak yüzde 50 vergi alınması lazım.
    futbolcular menejerler hayatlarında göremedikleri çok yüksek paralar alıyorlar.
    buna çözüm bulunmadığı sürece klüpler böyle kısır döngü içinde iflasa sürükleneceklerdir.
    başkanlar cebinden harcayarak bu transfer ücretlerini fener yaptı sayılır.mukaveleride düşük gösterdiyse.sorun yok gibi.
    yalnız uefa da trabzon ceza aldığı için tüm takımları mercek altına alacaktır.
    fb vedatı gelir göstermek için satmak zorunda kaldı.bu kadar transferleride vedatı sattım. çok cüzi rakamlarla transfer ettik.rakamlarda düşük.her şey yolunda vedatın satılması ile buradanda cezada gelmeyebilir.
    uefadan yaptırım gelmemesi için.vedat gibi çok iyi golcü satılmak zorunda kalındı.
    ali koç gibi en zengin başkan kendi cebinden paraları yıllardır veriyor.
    borçluluk düşmez ama lazım olan can suyu parası ile futbolcuların çok yüksek maaşları. paralar ödeniyor.
    parada ali koçta var. teknik ekibin istediği futbolcuyu parayı verip alıyor.para konuşur.
    hisse olarak spor hisseleri taraftarlar için kumar hissesi gibiler.
    tarftarlarda kumarı çok seviyorlar bir nevi iddia ben olurum şampiyon senin takım olamaz hırsıyla hisseler ............
    son cümle şampiyonluk için bu sene ali koçun kredisi bitti fener öyle yada böyle şampiyon olacaktır...ytd

3. Arkadaşlar bu site pozisyon, hakem tartışma yeri değildir.spor sitelerinde yazalım. Ben fenerliyim ama bu sene tüm sportiflerden kazandım. En fazla da bjk den. Burada hepimizin parası var. Ve herkes kazansın. Pazartesi taban bozacak mi ona bakacağız. Lig çok uzun bir yol.

4. Kactan geri gireceğiz ona bakalım. Tabii bu süre 3 -4 ayı bile bulabilir

5. Geçen hafta fiyat 28 iken burada yazdım geçen sene Trabzon hisselerinde olan gizli el bu sene Fenerbahçeyi seçti.bu sene öyle böyle işin futbol kısmında Fener şampiyonluğa oynatılacak bazen hakem bazen rakip oyuncu gereksiz penaltı yapacak veya gereksiz kendini oyundan attıracak öyle böyle takım ligde başarılı gösterilecek işin borsa kısmı zaten gizli el tarafından hallolucak o yüzden fener hisseleri bu sene gündemden düşmez

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Olur mu olur. 10 maçta hakem yardım etse, 30 maçı da, futbullcu alır. Çünkü moralli olur. Spor hisseleri hiç belli olmaz. 100 de olsa şaşırmam, 10 olsa şaşırmam.
     Alıntı Originally Posted by mr.aykut Yazıyı Oku
    Geçen hafta fiyat 28 iken burada yazdım geçen sene Trabzon hisselerinde olan gizli el bu sene Fenerbahçeyi seçti.bu sene öyle böyle işin futbol kısmında Fener şampiyonluğa oynatılacak bazen hakem bazen rakip oyuncu gereksiz penaltı yapacak veya gereksiz kendini oyundan attıracak öyle böyle takım ligde başarılı gösterilecek işin borsa kısmı zaten gizli el tarafından hallolucak o yüzden fener hisseleri bu sene gündemden düşmez

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Para tekniği yapar.

7.  Alıntı Originally Posted by TC MEHHAM Yazıyı Oku
    Kactan geri gireceğiz ona bakalım. Tabii bu süre 3 -4 ayı bile bulabilir
    Bence bu galibiyeti mal yedirmek için kullanabilirler.. Buralar halen daha pahalı.. Kısa zamanda yaptığı yuksek prım varken bu fıyatların kısada pek kazandıracağını sanmıyorum.. Şöyle 30 altı gelirse ki oraya kadar salarlar mı bilinmez 30 altı mantıklı geliyor..

8 milyon lot vardı tabanda enson...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Söyledıklerım Benı Baglar Kesınlıkle Yatırım Tavsıyesı Degıldır.

Sayfa 337/705 İlkİlk ... 237287327335336337338339347387437 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •