Sayfa 244/682 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by pissamoon Yazıyı Oku
    bu kağıtlara heyecan olsun diye kumar niyetine girilir büyük paralarla girip kaybetmeyin
    Çok doğru yorum olmuş yüklü paralarla nasıl giriyorlar anlamadım 20-30 bin lotlardan bahsediyorlar, mübarek ayda yazık zarar edenlere ama bu grup kağıtları adamı ya zengin eder yada borsa hayatını bitirir
    Hayırlı iftarlar

2.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    1,6 ise tahminimden de az, bu birşey değil ortak, hisseyi artik çok etkilemez, bu adamlar bugün 13,milyon 200 bin lot sattilar, 10 milyon lota yakını 2,80 den işlem gördü, yarisi satış diyelim bunun.
     Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    senin için bir defa daha önceki yazdıklarımı kopyaladim, yani 1,6 milyon kaldı diye ben demedim, ben 2,8 milyon lot tahmini var dedim, yalnız benim 2,8 milyona salı ve pazartesi gün ki satışı varsa metronun dahil değil,
    Arkadşın dediğine gore salı günü ve pazartesi günüde satmiski 1,6 milyon lot kalmış, bencede doğru diyor sayin fantom. Sırf senin için yazdıklarımı tekrar yayinladim sercansurucu...
    Herkes çok gergin her yazılanı yanlış anlıyor yorumlamanız gayet güzel bunda bi sıkıntı yok umarım dediğüniz gibi olsun ancak o yorumu analizi yapıp 16m lot varken 13.2 si satılıp 1.6 kaldığına itimat etmeniz şaşırttı.Arkadaş 1.6 m bilgisini nereden aldı bilmiyorum bizim takas ekranlarımız 2.7 kaldığını söylüyor varsa 1.6 gösteren ekran paylaşsın hepimiz aydınlanalım.

3.  Alıntı Originally Posted by sercansurucu Yazıyı Oku
    Herkes çok gergin her yazılanı yanlış anlıyor yorumlamanız gayet güzel bunda bi sıkıntı yok umarım dediğüniz gibi olsun ancak o yorumu analizi yapıp 16m lot varken 13.2 si satılıp 1.6 kaldığına itimat etmeniz şaşırttı.Arkadaş 1.6 m bilgisini nereden aldı bilmiyorum bizim takas ekranlarımız 2.7 kaldığını söylüyor varsa 1.6 gösteren ekran paylaşsın hepimiz aydınlanalım.
    bende zaten 2,8 milyon lotu var pazartesi ve salıyı bilmiyorum dedim, sizinki ile neredeyse ayni ..siz 2,7 bende 2,8 dedim zaten.

4. bir de aldım sattım diyenler ekran resmi atsa görsek...

5.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    bir de aldım sattım diyenler ekran resmi atsa görsek...
    işte biz diyoruzda burada halan yönlendirmeye çalısıyorlar yok aracı kurum aramış acıga satış yok bu B GRUBU hisse satışları metro yaptırıyor eskiden az lotla işlem gören kimsenin ilgisini çekmeyen bir tahtaydı şimdi ise metronun elinde olan lotları önce havalı bir şekilde yukarıya çekip yukarıdan halka arz yapmış olduğunu düşünüyorum Şahsen yok bu lotla trade ediyorum yok aracı kurumdam aradılar cok lot var satan metro görende A grubu senette acıga satış yapıldığını sanacak saka gibi yani ytd değil asla

6.  Alıntı Originally Posted by sertan060606 Yazıyı Oku
    kardeşim ramazan günü ne alkolü ramazandan sonra ha beni değil dadaş meteyi tokatla speklerin kralıymış o
     Alıntı Originally Posted by sertan060606 Yazıyı Oku
    sen ve samsunlu talip olmuştur kesin ayrıca sen küfür ettin bana ramazan deyip nokta onlarda duruyor noktalı virgül
    Ben sana hastayım.[emoji1] [emoji1] [emoji1] galibin peşinden ayrılmadığına göre sen de Samsunluların Tokadına hastasın belli. Madem ramazan diyorsun o zaman ben de senin parayla lokma döktürüp fakir fukaraya dağıtırım. Müsterih ol paranı Hayır işlerine harcayacam Ramazanın hürmetine. [emoji1] [emoji1] [emoji1] helal et

7. Bu arada sirketin GENELMUDURUNü akşamleyin KOVMUŞLAR...

Sayfa 244/682 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •