Herkes çok gergin her yazılanı yanlış anlıyor yorumlamanız gayet güzel bunda bi sıkıntı yok umarım dediğüniz gibi olsun ancak o yorumu analizi yapıp 16m lot varken 13.2 si satılıp 1.6 kaldığına itimat etmeniz şaşırttı.Arkadaş 1.6 m bilgisini nereden aldı bilmiyorum bizim takas ekranlarımız 2.7 kaldığını söylüyor varsa 1.6 gösteren ekran paylaşsın hepimiz aydınlanalım.
bir de aldım sattım diyenler ekran resmi atsa görsek...
işte biz diyoruzda burada halan yönlendirmeye çalısıyorlar yok aracı kurum aramış acıga satış yok bu B GRUBU hisse satışları metro yaptırıyor eskiden az lotla işlem gören kimsenin ilgisini çekmeyen bir tahtaydı şimdi ise metronun elinde olan lotları önce havalı bir şekilde yukarıya çekip yukarıdan halka arz yapmış olduğunu düşünüyorum Şahsen yok bu lotla trade ediyorum yok aracı kurumdam aradılar cok lot var satan metro görende A grubu senette acıga satış yapıldığını sanacak saka gibi yani ytd değil asla
Ben sana hastayım.[emoji1] [emoji1] [emoji1] galibin peşinden ayrılmadığına göre sen de Samsunluların Tokadına hastasın belli. Madem ramazan diyorsun o zaman ben de senin parayla lokma döktürüp fakir fukaraya dağıtırım. Müsterih ol paranı Hayır işlerine harcayacam Ramazanın hürmetine. [emoji1] [emoji1] [emoji1] helal et
Bu arada sirketin GENELMUDURUNü akşamleyin KOVMUŞLAR...
Yer İmleri