Sayfa 693/1001 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 8004 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: Viop - XXIV

ben halen yarın için neden olumlu bi açılış ve kapanış hatta ralli beklendiğini çözemedim
    bir halt olacağı yok.

ons ve paritenin çıkışı daha bitmedi.
    bir tepeleri daha var.
    parite 1.23 görmeli
    ons 2140 a doğru

3. Herkes ters psikolojiden borsa yükselişi bekliyor sanırım..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben halen yarın için neden olumlu bi açılış ve kapanış hatta ralli beklendiğini çözemedim
    Not indirimi sonucu Afrika Uluslar Ligine düştük.
    Daha kötüsü olamaz . Gemi de geri döndü. Gerilim azalır diye olumlu beklenti var sanırım. Bir müjde daha geldi mi ralli beklemek doğal.

çıksın da satalım diye.
    ayrıca dow da yeni zirve yapacak bana göre

çünkü bolinger orta bant üstü 2gün kapattık, son modys not indiriminde(ben şortta kalmıştım)ertesi günden itibren ralliye kalkmıştık.son olarakta akdenizde normalleşme beklentileri

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Herkes pozisyonuna göre gönlünden geçeni yazıyor. Sonra hayal kırıklığı, leş, cart curt...akşama kadar vır vır.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    çünkü bolinger orta bant üstü 2gün kapattık, son modys not indiriminde(ben şortta kalmıştım)ertesi günden itibren ralliye kalkmıştık.son olarakta akdenizde normalleşme beklentileri
    robot/algoritmaların favori oyunlarından birisi Bollinger 1 veya 2 standard sapmadan satış yapıp artık stratejisine göre alttan 1 veya 2 standard sapmadan (veya hangi rakam uygunsa) tekrar yerine koymak.. elbette bunu hangi peryotta yaptığını bilmek de lazım..ama sık yapılan bir oyundur.. hele bazı önemli kagıtlarda resmen şiir gibi işliyorlar..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 693/1001 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •