Düzeltmesini tamamladı diye düşünüyorum.yarindan itibaren yavaş yavaş yukarıya doğru yol alırız.bugün sasaya fazla takıldı sanki.yatirim tavsiyesi olamaz.
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düzeltmesini tamamladı diye düşünüyorum.yarindan itibaren yavaş yavaş yukarıya doğru yol alırız.bugün sasaya fazla takıldı sanki.yatirim tavsiyesi olamaz.
Hocam düşüş var ama hacım yok. Buna düzeltme denir mi bilemem
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacim yok çünkü hisseye gelen tedbir kararı var.hacimsiz seanslar tahminim devam eder.hissede beklenti devam ediyor daha aşağı gelmez diye düşünüyorum.tabiki bu benim dusuncem.
İnternette emsal şirket birleşmelerine spk'nın onay süresi 1 ay gibi.
Mesela ,Teknosa örneğini inceledim.
Spk mevzuatını didik,didik ettim ama spk onayının süresi ne kadar olacağı yönünde bir bilgi bulamadım.
Merak eden dostlar,internette sörf yaparak,farklı şirket onaylarına dw ulaşırlar.anel ,ak enerji v.b.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi
Ben böyle birşey buldum.eğer boyle oluyorsa birleşme spk kararından sonra daha genel kurul var demektir.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar ak yatırımdan danışman arkadaş hisse erciyas olduğunda şirketin kodu ve ünvanı degişecegi için birleşme gerçekleşip kot başvurusununda onaylanmasıyla işlem yasağının kalkabileceğini söyledi bilgisi olan varsa detaylı paylaşırsa yararlı olacaktır?
Iste bu güzel haber
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri