Ha kaðýt 2.40 da iken 1.75 öngören adam 2.40 da çakar 1.75 den alýr.E yaptýn mý ,o da yok,lafa gelince ben borsadan para kazanamýyorum,e elbet kazanamazsýn ,teknik yok, temel yok habire laf.
Ha kaðýt 2.40 da iken 1.75 öngören adam 2.40 da çakar 1.75 den alýr.E yaptýn mý ,o da yok,lafa gelince ben borsadan para kazanamýyorum,e elbet kazanamazsýn ,teknik yok, temel yok habire laf.
Pardon hangi fikir,resim paylaþýmý dýþýnda fikir beyan etmediðini zaten kendisi yazdý.Sazan, hortum þu bu bunlar mý fikir sn derida.Elbet borsadýr kazanç da olur kayýp da.Ama bir þey yazarken ,bir kaðýdý alýrken satarken arkasýnda bir düþünce bir bilgi bir þeyler olacak üstüne konuþacaðýz.Ben kaðýdý þurdan alayým bakalým ne olacak diye kaðýt alýnýp satýlýr mý.Fikrini bilgisini paylaþana sazan denir mi.
geçmiþten gelen paylaþýmlarýndan anladýðým kadarýyla temellendirilmiþ bir öngörüsü var. en azýndan kendi içinde tutarlýlýk teþkil eden. Öte yandan aranýzdaki atýþmalardaki kullandýðý dil onun fikrinin olup olmadýðý hakkýnda deðil de daha çok ahlaki tutumuyla ilgili bilgi verir. onun içinde bir þey diyemem.
yapmayýn sevgili Derida.. ahlaklý olup olmamak bu kadar kolay yoldan test edilebilirmi? aðzý bozuk eþittir ahlaksýz olmamalý.. aksine ne kadar ahlaklý dürüst insanlar var þairler var mesela? þiirlerinde küfür var ama ne beyinleri ne yüreklerinde ahlaksýz deðiller.. belki bu isyan küfrü olabilir? kendini kontrol edemezsin küfredersin sinirlenirsin haksýzlýk olduðunu düþünürsün vs.. yani herkesin tepki verme þekli ayný olamýyor elbette.. misal size küfürlü konuþmadým bugüne kadar? niye siz saða sola çemkirmediniz.. fikrinizi düzgünce ifade ediyorsunuz.. demiyorsunuz ki, ''yaaa ben 20 yýllýk borsacýyým, senin tekniðini yiyim ben falan, 14 aðustosta hazýrlanýn falan, hortumcu taifesi'' gibi ifadelerde bulunmadýnýz.. sözün kýsasý, fikrinizi radikal buluyorum.. saygýlar..
Yer Ýmleri