Sayfa 633/919 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 7345 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: DOHOL - Doğan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by sony01 Yazıyı Oku
    Merak ediyorum, diyorki pazarlık usulü ile alındı... Aklıma kurban pazarlarında alışık olduğumuz o sahne geldi. Acaba bu pazarlığı kim yaptı, yüzde kaç indirim sağlandı.....
    Şaibe..hortum..iltimas...katakulli...var mı?
    Yok mu?
    Bilemem ama...
    Kap haberi varsa şakkadanak temiz olduğunu anlayan eleman dolu buralar.
    Emminin siciline bakıp temkinli olmak ve de fazla uçuk kaçık rakamlara takılmadan kar gördüğümde alır geçerim kendi stratejim.
    Buraya göre değil kendi aklınız ve de stratejinize uygun hareket ediniz benim diyeceğim.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Adam sermaye artırımı yapıyor,kap a da diyor ki ben bu sermaye artırımını yaptım ama gelen parayı sesanın alımında kullanacağım.Kap özürlü elemanlar hemen bu sesanın alımında kullanılacak kısmını okumayıp ,görmezden gelerek vay dolandırdı bizi.Adam kap a şirket aldık şu anki kurla bu rakam şuna tekabül ediyor diyor,bizim arkadaşlar kap a bakıyor vay sen sen şu anki kurla buna tekabül ediyor dedin bunu bu kurla sabitledin diye anlarım ben ,paramızı hortumladın vay alçak falan.Adamlar ne yapsa boş kapa ne yazsalar hiç bir şey olmasa da kesin bir şey oldu diyen adamlara adamlar ne desin.Hayır para bağladık varsa bir çakallık biz de uyanalım konuya diyoruz ,az bişi araştırınca olayın saçmalık olduğunu anlıyoruz ,buraya yazınca da gereksiz yazılar ,neyse beklemeye devam.Ha burada yazılanlara bakıp kendi aklını kullanmayan adam kendi akıl süzgecinden geçirmeyen adam hemen borsadan çıksın o kısmı ayrı tabi.
    Şaibe hortum iltimas var mı yok mu bilemem,e sen ne bilirsin ,ha tamam kap ı yorumlamayı bilip bilmediğimizi bilirsin oldu kardeşim ,neyse devam edelim yolumuza.

Şimdi kağıdın üzerindeki baskı kalksın kağıt 3 ün üstüne çıksın,aman emmi canım emmi diyenlerle dolar buralar,ne hortumculuk kalır ne düzenbazlık maaalesef bizim borsada yatırımcılık anlayışı böyle.

Son 20 yılda bu kağıda 3 kez girdim.İkisinde karlı çıktım,bu son girişimde de karlıyım,daha da olayın başında olduğunu düşünüyorum.Bu şirket 2014 deki 2015 deki dohol değil,iktidarla arasını düzeltti,etliye sütlüye karışmıyor,kasası dolar dolu,sessiz ve derinden akıllıca işler yapıyor.Borsanın flaş kağıtlarından olacağına inanıyorum

Vay biz buraya yazarken kağıt şekil mi yaptı, investingteki maaşlı kötüleyiciler bile tavan demeye başlamışlar,benim anlık ekran yok gecikmeli görüyorum,sanırım az bişi kıpırdamış kağıt.

Olaya bak,investingte günlerdir kağıdı satın diye bir tarafını yırtan adam allah nazardan saklasın,ses etmeyin falan demeye başlamış,bizim borsa hep çakallık hep üçkağıt)))))))))Neyse şirket sağlam iniş çıkışlar olur ama artık trend hep yukarı gibi gözüküyor.Elbet baskıya devam edecekler ama o baskı da bir yere kadar tutar.

7. Yıllardır bu forumdayız. Ceza gelmeden yırttık ))
    Hiçbir zaman silmedik ki. Orada silelim. Ama cezayı da haketmiştik. Sonuçta fiyat hedefi var.

Uzun vade bir log grafik görmüştüm bir yerlerde. Trend çizgileri birleşince 16ya değiyordu. Ama grafik atma özürlü olduğumuzdan yönetim bunu sallama saydı.
    Haklılar.
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Misal bu forumdaş kağıt 16 olabilir demişti.Doğrudur yanlıştır uçuktur bilemem ,ama neticede bir tahmindir,anında entry si silindi ,ben şahidim kendisi silmediyse o entry niye silindi ki bence mantıklı bir tahmindi.
    SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by joker75 Yazıyı Oku
    Bildiklerinizi unutun joketiniz burda kasada 530 milyon dolar var 9 aylik kar 1 milyar ustu gelecek yatirim bankasini gectim 3 tl elimi opene satarim

SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Herşey iyi olacak inşallah

Sayfa 633/919 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •