Originally Posted by
navys
ACSEL
https://invst.ly/3cj8t
5 Senelik düşüş trendi devam ediyor.geçen sene önce 9 a bedelsiz(zaten bunun gazıyla 7 lere anlamsız bir atak yapmış) sonra 1/1 bedelli bölünmesi şirkette işlerin iyiye gittiğini göstermiyor.Ana düşen trende yapılan her atak satış fırsatı olarak değerlendirilmiş.PD/DD 2 olan hissede temel analiz dipte ama hisse değil.ben olsam hissede flama bayrak kama ne varsa tekniğini çizer milletin eline veririm.nası olsa 3,10 ana trendi yukarı kıramayacak.hatta kırmış gibi bile gösterebilirim.şirket yönetimi böyle çalıştığı sürece bu hisse daha çok bedelli bölünür.1 tl altında görüşmek üzere.güzel roman oldu :d YTD
Sayın navys soylediklerinize katılmak ile birlikte borsa da fk muş defter değeriymiş çokta ilgilenildigini düşünmüyorum maden ocağı kapanacak firma kaza olmuş yanlış hatirlamiyorsam 1.83 du düşeni kirdi 2.25 leri gördü mali olarak veya fiziki olarak çok da birseyi de yok olduğunu düşünüyorum. Ege kızı mesela deli kar açıklıyor satışlar o biçim gecmis donemler icin soyluyorum ama kağıt gitmedi. Baska firma zarar yazmış kara geçmiş veya 300 bin kar etmiş 600 veya 900 bin kar etmiş kağıt kopuyor gidiyor. O nedenle borsa çok enteresan bir yatırım aracı 😀
Sent from my SM-G935F using hisse.net mobile app
yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir! herkesin aklı ve parası kendine!
Yer İmleri