Sayfa 161/308 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
Arama sonucu : 2464 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Benim gözümden hisse analizi

Teşekkürler sayın afash

Sent from my SM-G935F using hisse.net mobile app
    yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir! herkesin aklı ve parası kendine!

Alıntı Originally Posted by navys Yazıyı Oku
    ACSEL
    https://invst.ly/3cj8t
    5 Senelik düşüş trendi devam ediyor.geçen sene önce 9 a bedelsiz(zaten bunun gazıyla 7 lere anlamsız bir atak yapmış) sonra 1/1 bedelli bölünmesi şirkette işlerin iyiye gittiğini göstermiyor.Ana düşen trende yapılan her atak satış fırsatı olarak değerlendirilmiş.PD/DD 2 olan hissede temel analiz dipte ama hisse değil.ben olsam hissede flama bayrak kama ne varsa tekniğini çizer milletin eline veririm.nası olsa 3,10 ana trendi yukarı kıramayacak.hatta kırmış gibi bile gösterebilirim.şirket yönetimi böyle çalıştığı sürece bu hisse daha çok bedelli bölünür.1 tl altında görüşmek üzere.güzel roman oldu :d YTD
    Sayın navys soylediklerinize katılmak ile birlikte borsa da fk muş defter değeriymiş çokta ilgilenildigini düşünmüyorum maden ocağı kapanacak firma kaza olmuş yanlış hatirlamiyorsam 1.83 du düşeni kirdi 2.25 leri gördü mali olarak veya fiziki olarak çok da birseyi de yok olduğunu düşünüyorum. Ege kızı mesela deli kar açıklıyor satışlar o biçim gecmis donemler icin soyluyorum ama kağıt gitmedi. Baska firma zarar yazmış kara geçmiş veya 300 bin kar etmiş 600 veya 900 bin kar etmiş kağıt kopuyor gidiyor. O nedenle borsa çok enteresan bir yatırım aracı 😀

Bu kâğıtta da venüs ortak onlar götürüp getiriyor geçen sene 600 kar var bu sene vergi dairesi 1 milyon bilanço da 1 milyon üstü gelirse ki hareketlenme var kâğıtta halbuki 1 milyon kar mı değil benim gözümde 😀 ama hareket getiriyor kağıda demek ki y.t.d

4.  Alıntı Originally Posted by afash Yazıyı Oku
    Isteği olan varsa yazsın arkadaslar

Sn afash Oyayo alabilir miyiz?
    Tesekkurler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Sent from my SM-G935F using hisse.net mobile app

6. Sent from my SM-G935F using hisse.net mobile app

7. Afash zahmet olmazsa kozal lütfen tşk

8. Sent from my SM-G935F using hisse.net mobile app

Sayfa 161/308 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon

Yer İmleri