Artan

1.870,00 10 18:10
20,58 9.99 18:10
109,00 9.99 18:10
175,20 9.98 18:10
37,72 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

58,95 -10 18:10
77,45 -9.99 18:10
14,16 -9.98 18:10
295,75 -9.97 18:10
188,00 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.787.267.614,30 18:10
9.287.381.165,28 18:10
8.575.062.101,50 18:10
7.696.162.111,50 18:10
7.236.483.626,34 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 665/961 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 5,313 - 5,320 arası.

Konu: Viop - XXV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Arkadas var battı geçen gördüm ne yapıyorsun dedim borsacı oldum diyor. Sen ne anlarsın borsadan dıyorum anlamayacak ne var dıyor. Berbere giriyorum tkuru dan konusuluyor. Kuyumcu arkadasın yanına gidiyorum içeri gelen 50 yaslarında iki kadın borsadan konusuyor. Kagıt söylüyor kımden duydunuz bu kagıdı dıyorum kuaförüm söyledi diyor.

Benım gözlemlerim bunlar 1.7 milyon yerli yatırımcı varmıs. Bilinçsiz ne yaptıgını bilmeyenlerle dolu geçen cafede oturuyorum biri diğerine borsa öğretiyor oda baslayalı 3 ay olmus.

Burda asıl olan soru şu borsa ucuz olabilir ancak bukdr kolaymı bu işler. En son 2000 yılı furyası gibi görünüyor. 2001 de kuyumcu dükkanı satıp faize yatıran gördüm. İnsanlar akın akın kosuyordu.

Çok olan yerden hayır gelmez evet bazı hisseler çok güzel ama bu tablo beni ürkütüyor. Son bir feci dipmi diye sormadan edemıyorum. Bunlar gitmeden nasıl niye yükselsin bu borsa

2.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku

Arkadas var battı geçen gördüm ne yapıyorsun dedim borsacı oldum diyor. Sen ne anlarsın borsadan dıyorum anlamayacak ne var dıyor. Berbere giriyorum tkuru dan konusuluyor. Benım gözlemlerim bunlar 1.7 milyon yerli yatırımcı varmıs. Bilinçsiz ne yaptıgını bilmeyenlerle dolu geçen cafede oturuyorum biri diğerine borsa öğretiyor oda baslayalı 3 ay olmus.

Çok olan yerden hayır gelmez evet bazı hisseler çok güzel ama bu tablo beni ürkütüyor. Son bir feci dipmi diye sormadan edemıyorum. Bunlar gitmeden nasıl niye yükselsin bu borsa
    onların gırdıklerı tkuru mkurular zaten yukseldı... daha nereye yukselecektı tkuru...
    yukselmeyenler o güruhun gırmedıklerı....
    sor bakalım o berberde markette garanti-akbank-koc holdıng alan var mı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

3. Dolara yurtici talep geliyor sözlü yönlendirme yapılsa mesela 7.78 den rahatça dolar alındığında çıkıp yetkili faiz artıracağız haziriz düşünüyoruz diyebilse alan adamın elleri titrer

4. Varlık fiyatları bukdr artmısken bist de ki şirketlerin 10 yıl oncesı tl bazlı fiyatlarda olması dolar bazında 5 de 1 fiyatlarda olması daha nereye düşecek dedirtiyor insana. Ancak bu kuru kalabalık dağılmadan da bunları nıye zengın etsınler kredi ceken gelmıs borsaya

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Varlık fiyatları bukdr artmısken bist de ki şirketlerin 10 yıl oncesı tl bazlı fiyatlarda olması dolar bazında 5 de 1 fiyatlarda olması daha nereye düşecek dedirtiyor insana. Ancak bu kuru kalabalık dağılmadan da bunları nıye zengın etsınler kredi ceken gelmıs borsaya
    Burada bir arkadaş yazıyordu. Bu gelenleri pazarcı yapacak, bunları reklam olarak kullanıp 2. partide gelen geniş kitleye malı yıkacaklar diyordu. Göz önüne alınması gereken bir teori olabilir.

6. Dün narenciye bahçesinde fazlalık olan fidanları kestirdim, 2 Oduncu ustasıyla biraz sohbet ettik.

Sigortalarının olmadığını günlük yevmiyeci olarak çalıştıklarını 30 yaşındaki adamın 2, 37 yaşındakinin de 7 çocuğu varmış.

Tehlikeli iş yapıyorsunuz nasıl sigortanız olmaz dedim, hem gelecekte emekli olamayacaksınız bu durum vahim diye üsteledim,
    aldığım cevap zaten başımıza bir şey gelse özel hastane kabul etmiyor, ancak devlet hastanesine gidebiliriz bizim yeşil kartımız var sağlıktan bedava faydalanıyoruz yaşlandığımız da ise 65 yaşında yaşlılık maaşı alacağız bu bize yetiyor Sigortalı olmaya gerek yok zaten kendileri de talep etmiyorlar.

Tarım sektöründe çalışan emekçi insanların büyük çoğunluğu bu durumda.
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    her şeyi devletten beklememek lazım.ekonomi berbat bile olsa kendi zeka ve azminle bu ülkede herkese ekmek var.

YKS de ilk 50.000 e giriyorsan hele ilk 10.000 deysen en kral meslekleri seçersin.sadece akademik başarı ile ilk maaşın 10.000 olarak işe başlarsın.TIP-SEÇKİN MÜHENDİSLİKLERDEN tercih edip bu şartlarda işe başlayan onlarca tanıdığım var..BU İŞLER İÇİN ASLA SİYASİ BİR REFERANSA GEREK YOK...

ilk 150.000 de bile iş vaat eden bölümler var..

Ha olmadı veya yapamıyorsun git araba kabortacısı ol. yine bol kazanç var.motor ustalarının kazandığını kimse kazanmıyor.3 yıl çile çek sonra sefası olsun.

.burayı ağlama duvarına dönderdi.her başarıyı da SİYASİ REFERANSA BAĞLAYARAK KENDİNİ MUTLU HİSSEDİYOR-RAHATLATIYOR.bu ülkede ekonomi iyi değil ama ağlayarak sadece kendinize kötülük edersiniz.

olmadı.VOBDA bu işi başar.onu da başaramadığın zaman hemen VOBUN ADI; KUMAR OLUR.

o zaman senin için yapacak bir şey yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    her şeyi devletten beklememek lazım.ekonomi berbat bile olsa kendi zeka ve azminle bu ülkede herkese ekmek var.

YKS de ilk 50.000 e giriyorsan hele ilk 10.000 deysen en kral meslekleri seçersin.sadece akademik başarı ile ilk maaşın 10.000 olarak işe başlarsın.TIP-SEÇKİN MÜHENDİSLİKLERDEN tercih edip bu şartlarda işe başlayan onlarca tanıdığım var..BU İŞLER İÇİN ASLA SİYASİ BİR REFERANSA GEREK YOK...

ilk 150.000 de bile iş vaat eden bölümler var..

Ha olmadı veya yapamıyorsun git araba kabortacısı ol. yine bol kazanç var.motor ustalarının kazandığını kimse kazanmıyor.3 yıl çile çek sonra sefası olsun.

.burayı ağlama duvarına dönderdi.her başarıyı da SİYASİ REFERANSA BAĞLAYARAK KENDİNİ MUTLU HİSSEDİYOR-RAHATLATIYOR.bu ülkede ekonomi iyi değil ama ağlayarak sadece kendinize kötülük edersiniz.

olmadı.VOBDA bu işi başar.onu da başaramadığın zaman hemen VOBUN ADI; KUMAR OLUR.

o zaman senin için yapacak bir şey yok.
    Mantık çok güzel,şunu demeye getiriyorsunuz herhalde,torpili olmayan vatandaşsanız,hakkınız olsa dahi devlet kadrolarını tercih etmeyin bu konuda da kimseye dert yanmayın,özel sektörde iş buldunuz,buldunuz,bulamadınız babanız sizi bir kaportacının yanına çırak versin

Hangi başarı? hiç mi gazete okumuyorsunuz? hiç mi A-Haber dışında haber kanalı seyretmiyorsunuz?Kpss Türkiye birincisi gence mülakatta,Avrupa da bir ülke başbakanının karısının adını soruyorlar,liyakat,sadece bir sözcük adı oldu ama gençler suçlu,çünkü kaportacı olamadılar....daha uzun yazarım ama gerek yok,nasılsa bir şeyler değişmeyecek...

Sayfa 665/961 İlkİlk ... 165565615655663664665666667675715765 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •