Linkin geçmiş olsun(( Teknik var deniyor ya hissede gülesim geliyor. 3.50 den beri uyarıyorum yeni ky ler aci cekmesin. Değilse bu hisse gider de ucar da ama yuzde 90 zarar eder. Sistem bu. Ky ağıt yakar galipte... Ytd
Linkin geçmiş olsun(( Teknik var deniyor ya hissede gülesim geliyor. 3.50 den beri uyarıyorum yeni ky ler aci cekmesin. Değilse bu hisse gider de ucar da ama yuzde 90 zarar eder. Sistem bu. Ky ağıt yakar galipte... Ytd
Ben düşüş dalgasının daha aşağılara varmayacağını ve buralardan sert dönüş yaşanacağını tahmin ediyorum,yeterince silkeleme de yapıldı,3 üzerine atıp tavan tavan değil de daha yavaş yavaş toparlanacağını düşünüyorum.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yatırımından vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazdıklarım paylaşım,sohbet be geyikten ibaret...
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Geçmiş yıllardaki operasyonlarda Van gıda sekiz küsürlerden 0.90'a kadar düşmüştü AVGYO yedi küsürlerden 1 lere kadar oradanda 0.40 lara kadar mepet 13 lerden 1:48 e kadar düşmüştü. AV GYO hariç Van gıda ve mepet diplerinden sonra %100 yapmışlardı yani dibini yakalarsak o zaman Kar edebiliriz. Şunu söyleyim bu daha da düşer demiyorum o zamanki durumlarla şimdiki durumlar farklı olabilir ama dibini gerçekten iyi yakalamak lazım. Biz küçük yatırımcılar nereye kadar düşeceğine veya nereden döneceğini bilemediğimiz için seyretmek zorunda kalıyoruz bir yerden sonrada insanda korku oluyor mesela mepeti ben 1:50 lerden Alabiliyordum ama cesaretimi kırdığı için alamadım sonrasında dörtlere kadar çıkmıştı. Sorun şu anda bu hissenin dibinin burada mı olduğu yoksa başka yerlerde mi bunuda patronundan başka kimse bilemez. Sonucu düşecek desekte yalan olur çıkacak desekte yalan olur çünkü biz bilmiyoruz
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İyikide hiç birşey yazmıyorsun, 1,5 çeker aklımda olan diye rakamlar verene bakın...sen aklını kendine sakla birader bende tekrar bir kaç güne kalmaz 3 ustu olur diyorum ne olacak
Avgyo çıkmamakta bayağı direnmişti hatta 21.07.2016 da 0.77 den kapatmış sonrasaında çıktı Ve daha birinci yılına gelemeden Beşler'de dolanıyor şimdi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ozelden degil.genelden yazabilirim siyasi bu adam bunu ilk defa yapmadı burdaki herkesin durma sebebi de bu. Kront gibi 1.haftada brüt ymedigine göre arkasina güveniyor. Şişirilmiş bir balon ama korunuyor. Sadece avturdan nakit cekmedi ki aynısını mepet e de.yapti elinde yüklü nakiti var. Bir yere tekrar girecek. Bu benim görüşüm kişisel ve kesinlikle ytd saygilar
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Traderx 3 üstü mu ;) mutlu edecekse 3 ustu seni olabilir. Mesele garibanlarin ortalamasina gelir mi? Mesela gecen ayki fiyatlara. Onlara degin pazarlamaci degilsen.. dun de hisse 3 olunca kimler neler yazmis okuyalım mi? Ben dedim ki birazdan taban olacak...ya farkli diyenlere neden laf edilmiyor? Taban yapmisti oralari ;) ah ah
Hic degismeyecek hizli kazanma arzusundakilerin hayal satma dunyasi. Keske olsa da 3.5 millet nefes alsa. Ama nedne yapsini bi aciklayin. Yapmaz demiyorum sadece neden yapsinin cevabini merak ediyorum.
Yer İmleri