Sayfa 94/1002 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 745 - 752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Sn.dimitris çok güzel anlatmışsınız. Bende o denetimlerin göstermelik olduğunu düşünür, asıl buyuk marka olanların durumu ne ola ki diye kendime sorardım.

SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Haklarıda olur. 1 dönüm araziye 2015 yılında 16 adet chandler diktik 5 . Yıl sonu anca verim alınacak. Arada ölen fidanlar yerine yeniden diktik.vs son derece bakım isteyen bir ürün. Bu arada usd try 7.6637 diye gördüm.

SM-J410F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    8 'e 8 dikmissiniz o halde. İyi etmişsiniz. Ceviz markette 10 liraya satılıyorsa hemen kesmek lazım ağaçları.

3. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

2 sene evvel 5 TL idi %100 zam gelmiş bile en ucuz yerde bile .

Taze ceviz pazarcılar gibi çok sulanmamış hemde idi kırarken onlarda hep su çıkıyorda

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Artık burada fiyat paylaşımı yapmayacağım .

Hep bir itham hep bir eleştiri .

Ne yapayım ki 180 liradan aldığım kuşgömü pastırma fişini göstersek tepki gelmezdi sanırım değil mi .

Ucuz olunca kesin bir bok vardır değil mi .

Mesela burada porsiyon pirzola satan lokanta var 40 TL

Yada başka yer Adana satan porsiyon 20 TL

Ama siz giderseniz aynı yer 55 TL 30 TL

Bana farklı et size farklı et mi geliyor orada da oluyor .

Yoksa ben daimi müşteriyim iskonto mu yapıyor kaçırmamak için

Hepsi gurmelerin ünlülerin resimleri olduğu meşhur lokanta onlarda da yememek lazım .

Bana at pirzola onlara kuzu pirzola veriyor diye şüphelenmek lazım değil mi.

Hep bir önyargı önyargı

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Artık burada fiyat paylaşımı yapmayacağım .

Ne yapayım ki 180 liradan aldığım kuşgömü pastırma fişini göstersek tepki gelmezdi sanırım değil mi .

Hepsi gurmelerin ünlülerin resimleri olduğu meşhur lokanta onlarda da yememek lazım .

Hep bir önyargı önyargı
    Bence takmamak lazim, buralarda yazdiklarimizla onyargilari kirabilseydik, troller adam olurdu.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Sağda solda yazılar denk geliyor ; gıda işinde denetlemeler, üç kağıtlar hakkında falan . İnsanın iyice morali bozuluyor. Güvenmek istiyor ama güvenemiyor.

Sahte ürünleri açıklıyor bakanlık ama bu aynı zamanda kendi yetersizliğini de göstermez mi . Madem sahteydi nasıl piyasaya sürülebildi? Sistemin açığı nerede ?
    Ve sahte olduğu açıklanan ürünler dışındakilerin gerçekten güvenilir olduğuna inanabilir miyiz , yoksa onların bir kısmı da çeşitli ali cengiz oyunlarıyla sistemi aşabilmis firmalar mıdır?

Toplumsal sözleşme de ben fırıncıya, kasaba güvenmezsem; benim topluma hizmetim de güvenilir olmaz ki.

Dürüst olmaya çalışan üreticiler bu sistemde ayakta kalamaz ve aç dürüstler ülkesinden tok sahtekarlar ülkesine yavaş yavaş yol alır.
    Covidle aynı mantık
    nasıl dolmuşçu fazla yolcu için mazeret üretiyorsa bunlarında mazereti aynı.

Bizde zengin bir okul veya cami yaptırınca çevreye para dağıtınca aziz ilan ediliyor. Servetin kaynağı hiç sorgulanmıyor. Gıdada aynı mantık fiyat uygunsa koy sepete

Şimdi tereyağı baktım migrosta . market markası 40 lira diğer yağlar 54 liradan başlıyor. Bir marka 900 gr yağı yaklaşık 1 kilo fiyatından satıyor. Nasıl migrosun yağı bu kadar ucuz oluyor veya diğerleri neden pahalı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. usd/try 7.6829

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Artık burada fiyat paylaşımı yapmayacağım .

Hep bir önyargı önyargı

paylaşıp paylaşmamak sana kalmış bir şey ama verdiğin fiyatlar piyasanın gerçekleri ile uyuşmuyor
    en kötü kaşar bile herhalde 8-9 kğ sütle yapılır kaliteli kaşar 16-18 kğ sütle yapılır. ulusal süt konseyinin 2020 yılı için tavsiye ettiği satış fiyatı 2.30 kuruş yani en kötü kaşarda süt maliyeti 20 tl kiloda
    ortalama dana etinin kilosu 30-35 tl desen (doğru biliyorsam kemikli etin fiyatı şu anda o fiyatlarda) bunu sosis yapmaya kalktınmı işçiliği elektriği suyu sigortası vergisi nakliyesi toptancı karı parekendeci karı nereden baksan 45-50 tl ye gelir kilosu.
    cumhuriyet sucuk diyorsun. yılalrdır bizim eve cumhuriyet sucuktan başka bir şey girmez şu nda şekerciler markette kilosu 94 tl gibi bir rakamda yerinde yani afyonda cumhuriyet dinlenme tesislerinde 89-90 tl fiyatı var. ad*****n porsiyonu ortalama 25 tl
    bunun ne kadar altına alırsan o akdar daha çok yağ yiyorsun demektir.
    sen o marketi ihbar et olmadı al ürünlerinden birer tane il tarım müdürlüğüne götür incelettir hepsi tağşiş ürün çıkacak

maret dana sosis carefour fiyatı %25 indirimli 240 gram 14.90
    maret yörem demiyor maret sosis diyor
    https://www.carrefoursa.com/tr/maret...2-g-p-30083403

buda carefourda buldum gene maret yörem sosis 250. gram
    indirimli 5.80 e satıyor. ben pınarın 180. gramını 5.90 a alıyorum marka ve reklam farkı
    https://www.carrefoursa.com/tr/maret...0-g-p-30166876

öyle etikete dana sosis yazmakla fişe dana sosis yazmakla piliç dana olmaz market yazmış yazınca dana sosis mi olmuş

ankara haline gidin 7 tl ye zeytin 15 tl ye bey**z peynir 20 tl ye kaşar satıyorlar hiç birini ne yerim nede çocuklarıma yediririm.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 94/1002 İlkİlk ... 44849293949596104144194594 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •