Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2872 madde; 1 - 8 arası.

Konu: NATEN - Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Arkadaşlar bu halka arzdan naten in kasasına birşey girmiyor bıldiğim kadarıyla..

Halka arzdan gelecek para Esenboğanın kasasına girecek malum..

Bu durumda naten i ne kadar olumlu etkileyebilir emin değilim..

Tahtacı bu durumu kullanmak isteyebılır tabıkı..

Bizimde bır sirketımiz olsa da halka arz etsek, keş para mis gıbı çalışarak bu parayı kazanamaz bu şirketler..

Hazır pıyasada bu kadar yenı ky de türemişken ver coşkuyu son alıcı kım olursa artık..
    Son düzenleme : kwon3; 24-09-2020 saat: 20:35.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu halka arzdan naten in kasasına birşey girmiyor bıldiğim kadarıyla..

Halka arzdan gelecek para Esenboğanın kasasına girecek malum..

Bu durumda naten i ne kadar olumlu etkileyebilir emin değilim..

Tahtacı bu durumu kullanmak isteyebılır tabıkı..

Bizimde bır sirketımiz olsa da halka arz etsek, keş para mis gıbı çalışarak bu parayı kazanamaz bu şirketler..

Hazır pıyasada bu kadar yenı ky de türemişken ver coşkuyu son alıcı kım olursa artık..
    Eyvallahta yüzde yüz iştiraki esenboğanın kazanması natenin kazanması demek,isterse şirketi satabilirde, ayrıca sermayesi iştirakinin yarısı kadar kalacak sanırım sermaye artırımı yapabilir.ytd.

Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Eyvallahta yüzde yüz iştiraki esenboğanın kazanması natenin kazanması demek,isterse şirketi satabilirde, ayrıca sermayesi iştirakinin yarısı kadar kalacak sanırım sermaye artırımı yapabilir.ytd.
    Ama artık Esenboğanın ayrı bilançosu olacak..

Naten den ayrı karını açıklayacak..

Bir nevi ayrı bir şirket gıbı.. Bence orta vadede bu durum nateni olumsuz da etkileyebilir..
    Esenboğa uzerınden bazı işleri yapmak isteyebilirler de.. Kısada arz sürecinde tahtacı arzı kullanıp yukarı hareketler yapabılır.. Ancak bellı bır seviyeden sonra dıkkatli olmakta fayda var..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Ama artık Esenboğanın ayrı bilançosu olacak..

Naten den ayrı karını açıklayacak..

Bir nevi ayrı bir şirket gıbı.. Bence orta vadede bu durum nateni olumsuz da etkileyebilir..
    Esenboğa uzerınden bazı işleri yapmak isteyebilirler de.. Kısada arz sürecinde tahtacı arzı kullanıp yukarı hareketler yapabılır.. Ancak bellı bır seviyeden sonra dıkkatli olmakta fayda var..
    Öyle bişey yok. Esenboğada para kalsın, bir kere yükümlülükleri azalacak, veya yeni yatırımlar için kaynak olacak. Yüzde 62.5 bilançolarda gerçek piyasa deperi ile görülecek ve en önemlisi esenboğadan belkide naten paso temettü alabilecek. Arzın niye faydası olmasınki. Haa fiyat yükseldi, düşer bilemem ama arz şirket için iyidir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •