Sayfa 806/993 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
Arama sonucu : 7941 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-1

Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Garanti uzatma iyidir bence. Ikisi siemens birisi arçelik beyaz eşyam 3.5 yılda bozuldu. 300-500 tl minimum hasar çıkarıyorlar. Ek garanti iyidir
    şimdi yine konuştum. akım dalgalanmalarından meydana gelen arızalar garanti kapsamında değilmiş. yani şunu diyor ister regulatör tak, ister akım prizi tak ne bok yersen ye bozulursa paranı alırım diyor. bu nedenle bunlarla uğraşmanın mantığı olmadığına karar verdim. elektrikçi ile görüşeceğim. evin vat'ını ölçüp girişe regülatör koyduracağım.

2.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    şimdi yine konuştum. akım dalgalanmalarından meydana gelen arızalar garanti kapsamında değilmiş. yani şunu diyor ister regulatör tak, ister akım prizi tak ne bok yersen ye bozulursa paranı alırım diyor. bu nedenle bunlarla uğraşmanın mantığı olmadığına karar verdim. elektrikçi ile görüşeceğim. evin vat'ını ölçüp girişe regülatör koyduracağım.
    Hocam bu işin detaylarını anlatın bizde faydalanalim

Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Hocam bu işin detaylarını anlatın bizde faydalanalim
    yani yaşadığım olayı anlatayım ama, elektrik bilgim olmadığı için hala onun üzerinde araştırmaya devam ediyorum. konu şu. geçen sene şimşek çaktı elektrikler gitti. elektrikler geldi. televizyon gelmedi. aradık. 380 tl şimşek hakkı sıkışmış dedi. o zaman dan kulağımda var. şimdi. bosch satıcısı dün 70 TL ye akım pirizi vermeye kalktı almadım. teknik ekip dolabı bağlarken 2 yıl uzatma teklif etti kabul etmedim. kataloğu okurken dolabın içinde yapışık bir yazı var akımdan falan bahsediyor. üzerine gittim. bu konuda, net konuşmamaları, oraya yazıp aha oku demeleri. yeninesil in beyinli olmasından dolayı nazik ve her tıkıltıya error vereceğinden garanti kapsamında olmadığını hem satıcı hem teknik servis e söylettim.
    ve iş başa düştü çare aranıyor.

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    üstad sana sanırım bir ay önce bu LA Bİ GET in analizini yapıp buna yüz verme dediğimi hatırlıyormusun. Adam sandın eşeği geldi sıçtı kilime de mi
    İbrahim erkal abimiz ne demis
    Neyine guveneyim de get yalan dunya

Dgate icin saygi durusu lutfen

6. Sn Webster ,dgate için teşekkür ederim.

Alıntı Originally Posted by dunya Yazıyı Oku
    Sn Webster ,dgate için teşekkür ederim.
    Ustadim
    Ne demek ins bir kac ay tavan gider

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dgate icin saygi durusu lutfen
    Üstad maliyeti düştükçe azalttik, korkmadik. iyi oldu. Tesekkkurler. Bir sure tutmak niyetindeyim, onu acik.

Benim Afyon treni de nihayet kalktı. Yormustu Ben ondan da cok umitliydim ama istedigim hareketi yapmadi hala.

Sayfa 806/993 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •