Sayfa 523/1002 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by Scarface87 Yazıyı Oku
    Tca öldürdü bizi artık. Ne aldıysak verdik 4 günde.
    Bu fonları taşırken gözünüz bir yandan da teknik göstergelerde olmalı. İki gün önce sattım. Ki o gün zarar yazmıştı. Eğer satmasaydım 800 tl kardan ek zarar yazacaktı. Şu an için 1860 seviyesini destek yapabilirse ilk etepda 1900 seviyesine doğru. Eğer burada tutunamaz ise 1800 seviyelerine doğru düşüş devam eder. Fonlar bazı arkadaşların dediği gibi hisse gibi alt sat yapılamaz doğru ama her koşulda da elde tutulmaz gerektiği zaman zararına da satış yapılması gerekir. Yine gerektiği zaman alınır. Yani al yat bizim koşullarımız için uygun değildir. Bol kazançalr

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ıpv -1,03
    tdg -1,14
    tta-0,96
    ıpj -0,11
    tte 0,8

Neyse beklediğimden az hasarla atlattık.
    Muhtemelen pazartesi telafi edecekler.
    Finans MB açıkladığı kur 7.55 idi galiba. P.tesi için bu zararları yazdı ama; salı günü büyük ihtimal artı getirisi olacaktır. Ne dersin?

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    gbc nin portföyünü inceledim geçmiş 6 ayı. Pandemiden 7. aya kadar hep aynı portföyü taşımış hemen hemen. 7.ay ciddi değişiklik yapmış. 7. ayda %10 civarı bir artış yapmış tabi kurdaki artışın etkisi fazla burada. 8.ayda yine portföyde değişikliğe gitmiş ama Ancak %1 gibi bir getiri yapmış. Eylül de şuana kadar sıfıra yakın değişim göstermiş.
    Uv de başarılı görünüyor ancak kur etkisinden arındırıldığında getirisi çok iddalı olmayabilir ama fon sepeti fonları arasında en başarılı ve en büyük portföy değeri olan fon bu.
    Öyle ama eylül ayı getirisi eksi. Bütün fonlar güneşli havalarda iyi getirir. Önemli olan puslu havalarda kendini koruması ya da en az zararla atlatması o fonun iyi olduğunu gösterir. GBC bundan sonra aynı başarıyı gösterebilek mi? Göreceğiz.

4. MKK verileri
    AHU: 0,085
    NNF: -0,028
    EIB: 0,173
    EIC: 0,070
    EID: 0,633
    FNO: -0,512 (altın ve etf ağırlıklı olduğu için şaşırtmadı)
    SUA: 0,247 (uzun zamandır yerinde sayıyordu hafta sonu iyi getirmiş)
    VK6: 0,082

5.  Alıntı Originally Posted by Dr. Boone Yazıyı Oku
    MKK verileri
    AHU: 0,085
    NNF: -0,028
    EIB: 0,173
    EIC: 0,070
    EID: 0,633
    FNO: -0,512 (altın ve etf ağırlıklı olduğu için şaşırtmadı)
    SUA: 0,247 (uzun zamandır yerinde sayıyordu hafta sonu iyi getirmiş)
    VK6: 0,082
    AFT gözüküyor mu sistemde?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

6.  Alıntı Originally Posted by fon_fan Yazıyı Oku
    AFT gözüküyor mu sistemde?
    MKK'da sadece kendi portföyünüzde bulunan fonların bazıları gözükür. İş Portföy, Tacirler, Azimut gibi şirketlerinki ancak pazartesi sabah 9:30 gibi TEFAS'da belli oluyor. AFT ise yanılmıyorsam 10-10:30 gibi ancak açıklanıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Şimal yıldızı Yazıyı Oku
    herkese merhaba cok zaman ayıramadığım için portföyümün hisse payıyla tkf tte tcd fonlarını aldım ve bulabilirsem nnf alacağım aft güvenemedim..şu olsa daha dengeli olabilir diyeceğiniz fikirlerinizi dinlemek isterim teşekkürler
    Bankalar giderse mac gidebilir hocam

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Finans MB açıkladığı kur 7.55 idi galiba. P.tesi için bu zararları yazdı ama; salı günü büyük ihtimal artı getirisi olacaktır. Ne dersin?
    Kur için pazartesi 15.30'a kadar her saat başı alınacak ortalama önemli
    Yükselirse zararı kapatır.

Sayfa 523/1002 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •